Advertentie

Browse By

Nienoord krijgt één gezicht

Partijen Nienoord lanceren site Nienoord.nl

LEEK – Partijen op Nienoord lanceren vanmiddag de gezamenlijke site www.nienoord.nl. Op het Landgoed Nienoord is veel te beleven en het landgoed heeft verschillende voorzieningen. De partijen op het landgoed treden met www.nienoord.nl meer met één gezicht naar buiten. Bezoekers oriënteren zich voor een bezoek vaak via verschillende digitale kanalen, zoals een website. Met deze site krijgen de bezoekers meer informatie wat er te beleven is op het landgoed en welke activiteiten worden georganiseerd. Met de site wordt het gevoel gegeven dat zij op bezoek zijn op één landgoed.

De website is een project dat gerealiseerd is vanuit het Ambitieplan Nienoord. De partijen die samenwerken aan de uitvoering van het Ambitieplan Nienoord zijn de gemeente Leek, Stichting Landgoed Nienoord, Stichting Museum Nienoord, Stichting Podium Nienoord, Stichting de Zijlen, Landgoedboerderij Oosterheerdt, Grand Café Borg Nienoord, Landgoedcamping Nienoord, Watersportcentrum Lettelbert, IJsvereniging Leek en Nivon Natuurkampeerterrein Lettelbert.

Organisaties die een activiteit of evenement op het landgoed Nienoord organiseren, kunnen dit melden bij de beheerder van de website door te mailen naar info@landgoednienoord.nl.