Advertentie

Browse By

Muziekvereniging Noordenveld heeft uw hulp nodig!

Muziekvereniging Noordenveld heeft uw hulp nodig

Rabobank Noordenveld West Groningen draagt het verenigingsleven een warm hart toe. Daarom stellen zij een bedrag van € 100.000 beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne! Aan deze campagne mag muziekvereniging Noordenveld mee doen.

Muziekvereniging Noordenveld heeft zich aangemeld met het initiatief kinderen en jongeren kennis te laten maken met muziek en dans, stimuleren tot het spelen van muziek op een instrument en beweging in de vorm van colorguard dans. Het maatschappelijk belang staat hierbij hoog in het vaandel. Muziekvereniging Noordenveld is super blij dat ze mee mogen doen met de Rabobank Clubkas Campagne.

Wat kunt u doen om ons doel te bereiken? U kunt op ons stemmen. U moet lid zijn van de Rabobank om u stem uitte brengen. U kunt stemmen op www.rabobank.nl/nwg Bent u geen lid van de Rabobank, maar bent u wel klant van de Rabobank dan kunt u lid worden en ook een stem uitbrengen op jouw muziekvereniging Noordenveld. Het lidmaatschap is gratis. Dit kunt u doen op www.rabobank.nl/nwg

Heeft u zelf geen rekening bij de Rabobank, vraag dan familie en kennissen, collega’s of zij wel een Rabobank bankrekening hebben en ons willen steunen met hun stem.

Muziekvereniging Noordenveld bedankt u voor uw stem!

www.mvnoordenveld.nl