Advertentie

Browse By

Modderspelen op Familiepark Nienoord

De Modderspelen in Familiepark Nienoord

LEEK – Familiepark Nienoord start de zomervakantie op 13 en 14 juli met een weekend vol blubber!  Zo vies mogelijk worden, dat is de missie van alweer de 5e editie van de Modderspelen. Tijdens de Modderspelen worden er spellen georganiseerd in… juist ja, de modder! Kuipschuiven, drekracen, op moddertocht en modderglijden! Ontspannen is ook belangrijk, er kan lekker gedobberd worden in het modderbad. Wie wordt er het aller-aller viest? Doe mee aan de Moddermonsterverkiezing!

Braggel ieder uur mee tijdens de moddertocht, op je buik door de modder onder het net door, voel de kikkers langs je benen in de sloot. De brandweer is er ook dit jaar weer bij om de zeephelling vanaf de bult goed nat te houden en je schoon te spoelen na het rollen door de blubber.

Het Familiepark is geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. De Modderspelen vinden plaats op de Expeditie van 10.00 uur tot 17.00 uur. Expeditie Nienoord is onderdeel van het Familiepark. Doe kleren aan die lekker vies mogen worden. Je mag natuurlijk ook je zwemkleding aan doen om te glibberen.

Foto’s Erik Brand ©