Advertentie

Browse By

Miss Noord: even voorstellen…Annerens Bouma

RODEN – Eén van de grootste en eerste activiteiten tijdens de Rodermarkt is natuurlijk de Miss Noord verkiezing in de Jaarbeurstent op het evenemententerrein aan de Norgerweg. Twaalf dames zullen dan een gooi doen naar de titel Miss Noord 2018. De twaalf finalisten zijn: Aletta Mulder, Annerens Bouma, Benthe Walda, Christine Visser, Heleen Bijma, Isa Groenhof, Jacobina Bandstra, Julianne Bruining, Marlijn van der Mei, Robin Mulder, Rowena Bekkema, Talitha Hoolsema.

Het Streeknieuws zet dagelijks de finalisten van Miss Noord in de spotlight. De finale van deze missverkiezing vindt op vrijdag 21 september plaats. Op de catwalk strijden dan in totaal twaalf meiden om de titel en eeuwige roem.

Het Streeknieuws stelt dagelijks één of twee van de finalisten aan u voor…. 

Foto’s: Erik Brand©

Annerens Bouma

Hallo allemaal! Mijn naam is Annerens Bouma, 20 jaar en ik kom uit Groningen.

Dit jaar studeer ik af als verpleegkundige en ben werkzaam als verzorgende IG in het Heymanscentrum in Groningen. Als bijbaantje maak ik nog schoon in een appartement en draag mijn steentje bij in verschillende tehuizen.

Ik ben zeer ambitieus en ben daarom nog lang niet uitgeleerd! Ik zoek altijd naar nieuwe uitdagingen en aangezien opgeven geen optie is, lijkt me dit een zeer goede eigenschap voor de nieuwe Miss Noord 

Ook ben ik erg zorgzaam en heb ik met mijn vrijwilligerswerk (Jimmy’s Groningen) in 2013 de “Jong Goud Award” gewonnen. Daarnaast ben ik in het tv-programma “Wie goed doet, Goed ontmoet” van SBS6 geweest en wil dit gezegde graag uitdragen als de nieuwe Miss Noord Nederland!