Advertentie

Browse By

Miss Noord: even voorstellen … Rowena Bekkema

RODEN – Eén van de grootste en eerste activiteiten tijdens de Rodermarkt is natuurlijk de Miss Noord verkiezing in de Jaarbeurstent op het evenemententerrein aan de Norgerweg. Twaalf dames zullen dan een gooi doen naar de titel Miss Noord 2018. De twaalf finalisten zijn: Aletta Mulder, Annerens Bouma, Benthe Walda, Christine Visser, Heleen Bijma, Isa Groenhof, Jacobina Bandstra, Julianne Bruining, Marlijn van der Mei, Robin Mulder, Rowena Bekkema, Talitha Hoolsema.

Het Streeknieuws zet dagelijks de finalisten van Miss Noord in de spotlight. De finale van deze missverkiezing vindt op vrijdag 21 september plaats. Op de catwalk strijden dan in totaal twaalf meiden om de titel en eeuwige roem.

Het Streeknieuws stelt dagelijks één of twee van de finalisten aan u voor…. 

Foto’s: Erik Brand©

Rowena Bekkema

Hallo allemaal! Hierbij wil ik mij graag aan jullie voorstellen: Ik ben Rowena Bekkema, 19 jaar oud en komt uit Leek.

In het dagelijks leven ben ik druk met het afronden van mijn opleiding bij het Alfa-college Sport en Bewegen in Groningen. Hierbij ben ik gespecialiseerd in de sporten fitness en volleybal.

Mijn favoriete hobby is dan ook sporten! Zelf volleybal ik al 8 jaar bij “Impala Leek” en geeft ik, voor het 2e jaar, training bij “Rovoc Roden”. Op dit moment heb ik een tussenjaar, maar ga volgend schooljaar een HBO opleiding volgen om uiteindelijk rechercheur te kunnen worden.

Ik doe mee aan Miss Noord is omdat het een super leuke ervaring is. Eerst waren missverkiezingen een beetje een twijfelgeval voor mij, omdat ik ook een stereotyperend beeld had. Maar een miss verkiezing heeft veel meer inhoud dan je zult denken want: je leert heel veel nieuwe mensen kennen, doet leuke activiteiten, je leert hoe je jezelf het beste kunt presenteren en leert veel als persoon om sterker in je schoenen te staan. Hierdoor zijn miss verkiezingen voor mij ook een hobby geworden en raad ik het alle meiden aan om het ook te gaan doen!

Ik zie jullie graag allemaal bij de Finale Miss Noord 2018!

Groetjes Rowena!

(Foto: erik brand fotografie & ontwerp)