Advertentie

Browse By

Miss Noord: even voorstellen …Robin Mulder

RODEN – Eén van de grootste en eerste activiteiten tijdens de Rodermarkt is natuurlijk de Miss Noord verkiezing in de Jaarbeurstent op het evenemententerrein aan de Norgerweg. Twaalf dames zullen dan een gooi doen naar de titel Miss Noord 2018. De twaalf finalisten zijn: Aletta Mulder, Annerens Bouma, Benthe Walda, Christine Visser, Heleen Bijma, Isa Groenhof, Jacobina Bandstra, Julianne Bruining, Marlijn van der Mei, Robin Mulder, Rowena Bekkema, Talitha Hoolsema.

Het Streeknieuws zet dagelijks de finalisten van Miss Noord in de spotlight. De finale van deze missverkiezing vindt op vrijdag 21 september plaats. Op de catwalk strijden dan in totaal twaalf meiden om de titel en eeuwige roem.

Het Streeknieuws stelt dagelijks één of twee van de finalisten aan u voor…. 

Foto’s: Erik Brand©

Robin Mulder

Mijn naam is Robin Danique Mulder, 17 jaar en kom uit Zuidbroek.

Ik ben een enthousiaste, spontane en vrolijke meid die niet opgeeft. Op dit moment doe ik een opleiding om uiteindelijk kraamverpleegkundige te worden. En dit doe ik met heel veel plezier! Het is mijn doel om pasgeboren baby’s een eerlijke kans te geven, om veilig naar huis te kunnen gaan, zonder enige complicaties 

Naast mijn opleiding werk ik bij de Coöp supermarkt en spreek ik graag af met vrienden en vriendinnen. Ook ben ik graag bezig met make-up en alles wat daar mee te maken heeft. Ik vind het heerlijk om, naast mezelf, ook anderen op te maken. Jurken, glitter, glamour en schoenen zijn geweldig toch? 

Waarom ik mee doe aan Miss Noord? Omdat ik aan alle meiden, die ooit net zo gepest zijn als ik, de boodschap wil doorgeven dat je toch mee kunt doen aan missverkiezingen! Ongeacht dat anderen zeggen dat je toch geen kans maakt: “So Go For It Girls!” 💪

Veel mensen denken dat het bij een missverkiezing alleen draait om de beauty en wie er het slankst is.. Maar dat is absoluut niet het geval! Het draait met name om je uitstraling, houding en je brains. Je uiterlijke verzorging en natural beauty tellen natuurlijk ook mee, maar dat is maar een klein gedeelte.

Ik heb er in ieder geval heel veel zin in, jullie ook?
Heel veel liefs, Robin.

(Foto: erik brand fotografie & ontwerp)