Advertentie

Browse By

Miss Noord: even voorstellen …Marlijn van der Mei

RODEN – Eén van de grootste en eerste activiteiten tijdens de Rodermarkt is natuurlijk de Miss Noord verkiezing in de Jaarbeurstent op het evenemententerrein aan de Norgerweg. Twaalf dames zullen dan een gooi doen naar de titel Miss Noord 2018. De twaalf finalisten zijn: Aletta Mulder, Annerens Bouma, Benthe Walda, Christine Visser, Heleen Bijma, Isa Groenhof, Jacobina Bandstra, Julianne Bruining, Marlijn van der Mei, Robin Mulder, Rowena Bekkema, Talitha Hoolsema.

Het Streeknieuws zet dagelijks de finalisten van Miss Noord in de spotlight. De finale van deze missverkiezing vindt op vrijdag 21 september plaats. Op de catwalk strijden dan in totaal twaalf meiden om de titel en eeuwige roem.

Het Streeknieuws stelt dagelijks één of twee van de finalisten aan u voor…. 

Foto’s: Erik Brand©

Marlijn van der Mei

Mijn naam is Marlijn van der Mei, ben 24 jaar oud en op dit moment woon ik in Groningen, al heb ik Friese roots.

Ik ben bezig met afstuderen aan de ALO. Dit is een HBO opleiding tot sportdocent. In het weekend werk ik in een croissanterie en in een sportschool. Daarnaast ben ik al bijna 2 jaar vrijwilliger bij de De Kindertelefoon 

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, krijg ik veel energie van sporten, werk ik aan mijn zangkunsten en heb ik een hele fijne vriendengroep en familie, met wie ik dan ook graag op pad ben 

www.missnoord.nl
(Foto: erik brand fotografie & ontwerp)