Advertentie

Browse By

Miss Noord: even voorstellen …Isa Groenhof

RODEN – Eén van de grootste en eerste activiteiten tijdens de Rodermarkt is natuurlijk de Miss Noord verkiezing in de Jaarbeurstent op het evenemententerrein aan de Norgerweg. Twaalf dames zullen dan een gooi doen naar de titel Miss Noord 2018. De twaalf finalisten zijn: Aletta Mulder, Annerens Bouma, Benthe Walda, Christine Visser, Heleen Bijma, Isa Groenhof, Jacobina Bandstra, Julianne Bruining, Marlijn van der Mei, Robin Mulder, Rowena Bekkema, Talitha Hoolsema.

Het Streeknieuws zet dagelijks de finalisten van Miss Noord in de spotlight. De finale van deze missverkiezing vindt op vrijdag 21 september plaats. Op de catwalk strijden dan in totaal twaalf meiden om de titel en eeuwige roem.

Het Streeknieuws stelt dagelijks één of twee van de finalisten aan u voor…. 

Foto’s: Erik Brand©

Isa Groenhof

Mijn naam is Isa Groenhof. Ik ben 16 jaar oud en woon in het Friese dorpje Wijckel.

Ik doe de opleiding “Travel en Hospitality” en ik werk in de bediening bij Eetcafé de Eik. Mijn hobby is al jaren lang paardrijden. In het weekend ben ik vaak te vinden in de kroeg met mijn knetter gekke vriendinnen, die heel belangrijk voor mij zijn evenals mijn familie.

Ik doe mee aan de Miss Noord Nederland verkiezing omdat ik ervan geniet om op het podium te staan en ik het leuk vind om mezelf te presenteren. Het belangrijkste vind ik, in dit traject, dat ik lekker mezelf blijf en geniet van alle ervaringen die ik mag meemaken!

www.missnoord.nl
(Foto: erik brand fotografie & ontwerp)