Advertentie

Browse By

Mini Miss verkiezing 2019 – Aanmelding geopend!

RODEN – Ben jij tussen de 6 en de 10 jaar en wil je meedoen aan de allerleukste Mini Missverkiezing van Noord Nederland? Geef je dan snel op! De Mini Miss Noord verkiezing 2019 vindt plaats tijdens de Rodermarkt op vrijdag 20 september op het Jaarbeursterrein aan de Norgerweg te Roden.

Oefendagen
Om de finalistes zo goed mogelijk voor te bereiden op de verkiezing worden er meerdere oefendagen georganiseerd. De deelneemsters repeteren voor de openingsdans en krijgen een echte catwalktraining van een voormalig Miss Noord. Daarnaast wordt er een professionele fotoshoot georganiseerd.

Verkiezing
Op vrijdag 20 september is de verkiezing in de ‘Dansfabriek’ op het Jaarbeursterrein te roden. We lopen deze avond twee rondes. De show start met een spectaculaire openingsdans, gevolgd door de vrijetijdsronde. Na een korte pauze vol entertainment mogen de meiden in hun mooiste feestkleding over de catwalk lopen. De jury, o.l.v. de Mini Miss Noord 2018, bepaalt wie zich Mini Miss Noord 2019 mag noemen! De verkiezing begint om 18:00 uur en is rond 20:00 uur afgelopen.

Rodermarktparade
De Mini Miss Noord 2019 mag samen met haar twee hofdames (de nummers 2 en 3) op zaterdagmiddag 21 september meerijden in de optocht!

Opgeven
Meedoen aan de gezelligste missverkiezing van Noord Nederland? Geef je dan op door een mail te sturen naar minimissnoord@gmail.com. De volgende gegevens hebben we van je nodig:

naam
geboortedatum
adres
woonplaats
naam ouder/verzorger
telefoonnummer ouder/verzorger

Ook ontvangen ze graag een portretfoto en een full body foto.