Advertentie

Browse By

MENSEN IN WITTE PAKKEN ZORGEN VOOR BEROERING IN K38!

RODEN – Onverwachts en in stilte, betraden zeven personen in witte overalls de galerieruimte van K38. Aanwezig publiek keek verbaasd rond. Een schoonmaakploeg van een chemisch bedrijf in een kunstruimte? Het bleek de openingsact te zijn van de 7 kunstenaars van BEROERING. In volledige stilte doch met tekengeluiden over de speaker, tekenden zij in hun werkpakken gedurende 10 minuten op de zwarte wanden. Op deze wijze werd aandacht gevraagd voor de tekenkunst. Beroering van wit krijt op een zwarte ondergrond. Het aanwezige publiek reageerde waarderend op deze kunstige wijze van openen.

Iedereen is welkom, en de galerie is volledig gevuld met tekeningen. Tekeningen waarin jij je eigen kunsten kunt herkennen, en tekeningen die kunstig prachtig zijn. De Verkuno expositie BEROERING heeft elke vrijdagmiddag een werkplaats waarin iedere bezoeker zelf ook kan gaan tekenen.

7 Juli om 16 uur, is de Artist Talk olv. Theo van Egeraat en de exposerende kunstenaars nodigen u graag uit, hieraan deel te nemen. Deze expositie is te bezichtigen t/m 28 juli. Ook toegankelijk voor jeugd. Het terras is open en u kunt gratis koffie, thee en water krijgen.

Zie ook de website en www.verkuno.nl

Kunstencentrum K38 , Kanaalstraat 38 te Roden, woensdag t/m zondag 13-17 uur. Entree €2,- tot 18 jaar gratis.  www.kunstencentrumk38.nl