Advertentie

Browse By

MEGA90’s Live in Leek

MEGA90’s Live op 2 november in Leek

Beleef de Jaren 90 opnieuw tijdens een hele vette party met deejay’s en artiesten uit die tijd op zaterdag 2 november a.s. in Leek!

LEEK – Op deze eerste zaterdag in november komen in de Rodenburghal de 90’s weer helemaal tot leven. Met top dj’s en artiesten uit de jaren negentig én natuurlijk een spectaculaire lichtshow belooft dit het allerdikste 90’s feest in de regio te worden. Trek je dansschoenen uit de kast en ga helemaal uit je plaat met de beste 90’s hits. Tijdens MEGA 90’s Live wordt alles uit de kast getrokken om het gevoel van de 90’s terug te brengen!!

Naast het 90’s DJ team bestaande uit Wietze Eekhof en Mark Nauta staan er deze avond maar liefst 3 live acts op het podium: T-Spoon, 4Tune Fairytales en Flamman & Abraxis. Deze avond staat vol met verrassingen, herinneringen en nostalgie ten top. Een heerlijke avond terug in de tijd met heel veel “euro-house” en “happy hardcore” hits!

Kaarten voor MEGA90’s LIVE zijn vanaf nu te koop bij Primera in Leek en online op www.cazemier.nl.  In de voorverkoop kost een kaartje slechts €. 12,50!