Advertentie

Browse By

McDonald’s bij de A7 afslag Hoogkerk gaat door!

VERKOOP GROND BUSINESSPARK TER BORCH AAN MCDONALD’S ROND

De gemeente Tynaarlo is met McDonald’s Nederland tot overeenstemming gekomen over de verkoop van 4.720 m2 bouwgrond op het Businesspark Ter Borch voor de bouw van een McDonald’s restaurant met McDrive. Dit is naast het van der Valk Hotel en bij de aflag Hoogkerk (A7) dichtbij het transferium en het busstation waar de bussen van Leek en Roden ook langsrijden.

DUURZAME BEDRIJFSVOERING
Het restaurant krijgt geen gasaansluiting. Dit past binnen de duurzame wijze van bedrijfsvoering waar McDonald’s naar streeft. Op het aan McDonald’s verkochte terrein komt geen reclamemast. McDonald’s krijgt elders op het Businesspark ruimte op een gezamenlijke reclamemast naast de A7. De gemeente is inmiddels met meerdere ondernemers in gesprek over de vestiging van een bedrijf.

Net als bij McDonald’s moeten ligging en vormgeving van deze panden aan diverse beeldbepalende eisen voldoen. Die maken Businesspark Ter Borch een qua uiterlijk en uitstraling hoogwaardig bedrijventerrein.

90 ARBEIDSPLAATSEN
McDonald’s verwacht aan het einde van het jaar haar deuren te kunnen openen en biedt zo’n 90 arbeidsplaatsen in de directe omgeving. De bouw start zo snel mogelijk.