Advertentie

Browse By

Mantelzorg(ers) centraal in november

NOORDENVELD – In de maand november staat landelijk de mantelzorger centraal. Ook in de gemeente Noordenveld worden er dan tal van activiteiten georganiseerd.

Zo is er op vrijdag 10 november de Dag van de Mantelzorg. Het ContactPunt Mantelzorg (CPM) en Welzijn in Noordenveld (WiN) organiseren een activiteit tijdens de Dag van de Mantelzorg. Een dag om even niet te zorgen maar lekker te ontspannen. Om 9.45 uur is er een inloop met om 10.00 uur een welkom door Hennie Lutjes, voorzitter van het Contactpunt Mantelzorg Noordenveld en wethouder Jos Huizinga. Verder is er een optreden van Deddie en de Mama’s met aansluitend een Stamppotbuffet. Om 13.30 uur is de afsluiting. Plaats van handeling is Café Ensing, Hoofdstraat 52 in Peize. De toegang is gratis. Het CPM nodigt alle mantelzorgers van harte uit om te komen. Wel graag voor 3 november aanmelden bij WiN. Als u vervangende zorg of vervoer nodig heeft dan kunt u dit melden.

In de maand november organiseren leerlingen van praktijkschool de Esborg uit Roden samen met WiN een ontbijtservice voor mantelzorgers in Noordenveld. Zij zullen op donderdagochtend 16 en 30 november tussen 9.00 en 10.00 uur een ontbijt bij mantelzorgers thuisbezorgen. Bent u mantelzorger of kent u iemand die u een ontbijt wilt aanbieden, dan kunt u dit melden bij WiN of een mail sturen. Graag voor 9 november aanmelden.

Op donderdagmiddag 23 november om 14.00 uur wordt een drumworkshop georganiseerd bij Hit iT, Ceintuurbaan 112 in Roden. De toegang is gratis. Opgeven voor 13 november.

Voor alle activiteiten kunt u zich voor de genoemde data opgeven bij WiN, Schoolstraat 50, Inwonersplein Roden of bellen met  050 3176500 of een

email: mantelzorg@welzijninnoordenveld.nl.  Ook voor informatie kunt u terecht bij WiN.