Advertentie

Browse By

Maandag en dinsdag staking streekbussen!

Staking 30/4 en 1/5: minder tot mogelijk geen bussen

Maandag 30 april en dinsdag 1 mei wordt er door de vakbonden een landelijke ov-staking georganiseerd. Hierdoor rijden er minder en misschien zelfs geen bussen van Qbuzz in Groningen en Drenthe (stad- en streekbussen).

Maandag 30 april en dinsdag 1 mei wordt er door de vakbonden een landelijke ov-staking georganiseerd. Hierdoor rijden er minder en misschien zelfs geen bussen van Qbuzz in Groningen en Drenthe (stad- en streekbussen). “We kunnen maandag in de loop van de ochtend helaas pas meer duidelijkheid geven over welke bussen wel en niet gaan rijden. Op dat moment weten we hoeveel chauffeurs we beschikbaar hebben. We vinden het uiteraard erg vervelend dat onze reizigers hinder ondervinden van deze staking. Houd maandag social media of qbuzz.nl/gd in de gaten voor meer informatie”, meldt Qbuzz

De vakbonden organiseren een landelijke staking. De werkgevers in het openbaar vervoer zijn met de vakbonden in gesprek over een nieuwe cao. De bonden hebben ervoor gekozen om de onderhandelingen af te breken en een grootschalige staking te organiseren. ‘We vinden het erg vervelend dat onze reizigers ernstige hinder ondervinden van deze staking’, aldus Qbuzz.