Advertentie

Browse By

Maak je eigen zaklamp

Maak je eigen zaklamp in Bibliotheek Roden

RODEN – ’s Nachts in je tent een boek lezen als je op vakantie bent? Dan is een zaklamp erg handig! Kom daarom in Bibliotheek Roden zelf een werkende zaklamp maken. Op donderdag 20 juni om 15.30 uur kan je in de bibliotheek terecht. Je maakt de zaklamp helemaal zelf! We gaan aan de slag met ledverlichting en andere materialen. Het is niet erg als je niet weet hoe dit moet, want deze middag leer je hoe het werkt. Je gaat naar huis met een werkende zaklamp! Ben je 6 jaar of ouder en wil je hieraan meedoen? Ga naar www.bibliotheekroden.nl om je op te geven. De activiteit is gratis. Er kunnen maximaal 15 kinderen mee doen, dus geef je snel op!

Deze activiteit geeft een voorproefje van de activiteiten in de zomervakantie. Van 15 juli t/m 25 augustus gaan we iedere dinsdagochtend van 9.30-12.00 uur op reis in de bibliotheek! Duik mee naar een magische onderwaterwereld of maak een reis door de tijd naar ridders en draken. Behalve de leukste boeken lezen zijn er ook activiteiten waar je aan mee kan doen. Maak bijvoorbeeld je eigen raket, of ga op de foto met je favoriete sporter.

Voor deze activiteiten zijn we nog op zoek naar verschillende materialen zoals lege groente blikken, petflesje, kurken, chips bussen ect. Wil jij ons meehelpen dit te verzamelen? In de Bibliotheek kan je zien wat we allemaal nog nodig zijn. Help mee, dan maken we er samen een fantastische zomer van!