Advertentie

Browse By

Lieve, leuke Astrid ziet SARAH

RODEN – Vanmorgen werd in alle vroegte de jarige Astrid Kuiper verrast met een gigantische Sarahpop voor haar huis. De schaars geklede pop met een enorm decolleté en een dikke pul bier hebben de broers van Astrid in de voortuin geplaatst, zodat iedereen kan zien dat dat Astrid vandaag haar 50ste verjaardag viert. 

Astrid woont al 45 jaar in Roden, daarvoor heeft ze 5 jaar in Leek gewoond. Samen met haar man zijn ze al jarenlang een gelukkig stel. Jan en Astrid kregen al op jonge leeftijd ‘verkering’ met elkaar. Ondertussen zijn ze ook al 21 jaar met elkaar getrouwd en hebben ze twee lieve en mooie kinderen Jasmijn (20) en Chiel (17). Astrid was 11 jaar lang werkzaam bij de Noorderkroon en werkt tegenwoordig met veel plezier in het Maartenshof, waarbij ze de mensen helpt tijdens de revalidatie.

In de vrije tijd mag de kersverse Sarah graag wandelen en shoppen. Vooral het laatste vindt ze geweldig om te doen. Ze komt meestal wel weer met iets leuks thuis en dat is dan meestal kleding wat ze dan scoort. Ook dochter Jasmijn is daar erg blij mee, want die past de kleding van Astrid ook naadloos. Vanavond wordt deze feestelijke dag afgesloten met een knalfeest voor familie en al hun vrienden. “Het dak gaat eraf’, zegt Astrid lachend. “Maak van elke dag een feestje“, want dat is Astrid’s motto!!

Astrid van harte gefeliciteerd namens Het Streeknieuws!

Foto’s: Erik Brand©