Advertentie

Browse By

LieFair vrijwilligers in nieuwe polo’s gestoken

De vrijwilligers van de LieFair zijn goed herkenbaar in hun nieuwe groene polo’s. Foto: Erik Brand

Sponsoren schenken vrijwilligers LieFair nieuwe polo’s

LIEVEREN – De vrijwilligers van de LieFair die elk jaar heel wat werk verrichten voordat de prachtig, sfeervolle braderie kan beginnen zijn door diverse sponsoren verrast met nieuwe groene polo’s. Fysiotherapie Beuzenberg  en The Concrete Factory hebben dit o.a. mogelijk gemaakt. Omdat de heren sponsoren op dat moment genoten van hun welverdiende vakantie heeft  de 20-jarige Miss Beauty Groningen van 2018 Thirza Kregmeier de polo’s aangeboden. Thirza staat a.s. zondag zelf ook met een stand op de braderie in Lieveren. Ze gaat daar zoveel mogelijk geld inzamelen voor de Linda Foundation

LieFair 2018
De 7e editie van de Liefair is a.s. zondag 26 augustus van 11.00 uur tot 17.00 uur rondom het dorpscafé ’t Hart van Lieveren en door diverse straten en op landerijen in en rondom Lieveren. Ook dit jaar hebben ze weer een gevarieerd aanbod op het gebied van brocante, lifestyle en alles voor het buitenleven en zijn ca. 130 verschillende stands te bezoeken. Ook wordt er weer een mooi culinairplein ingericht met een veelheid aan lekkernijen. Het culinaire plein vormt de hele dag het kloppend hart van de LieFair. Op het plein worden wijnen en diverse lekkernijen gepresenteerd en er wordt live gekookt met de aangeboden streekproducten.

Op diverse plekken op de fair vinden muziekoptredens plaats. Vorig jaar zijn ze met een nieuw initiatief gestart in samenwerking met een aantal Drentse dichters in de vorm van “Toal in Tentie”. Dit jaar dragen de volgende dichters voor tijdens LieFairAbel Darwinkel, met gedichten van Peter van der Velde, Ton Peters en Suze Sanders. Tot zondag 26 augustus!

Foto’s: Erik Brand©