Advertentie

Browse By

Leer zwemmen als een echte zeemeermin of zeemeerman

NORG – Droom je ervan om als een echte zeemeermin of zeemeerman door het water te bewegen? Bij het Molenduinbad Norg kan dat! I.s.m. Wordzeemeermin bieden ze verschillende lessen aan!

Nieuw in het Molenduinbad Norg

Ze verzorgen clinics en lessenreeksen zeemeerminzwemmen. Tijdens de clinics en lessen leer je zwemmen en bewegen als een echte zeemeermin/-man. Je maakt kennis met de monovin en je leert alle mooie bewegingen die een zeemeermin/-man maakt; op de rug en buik zwemmen, koprollen, draaien, naar de bodem duiken etc. Kinderen die in het bezit zijn van het A, B én C diploma mogen meedoen aan de clinics en lessen. Kinderen vanaf 8 jaar hoeven niet per se in het bezit te zijn van een C-diploma.

Clinic zeemeerminzwemmen

Een clinic zeemeerminzwemmen wordt eenmaal per maand gegeven op zaterdagmiddag van 14:30 tot 16:30 uur. De deelnemers leren in 2 uur tijd de beginselen van het zeemeerminzwemmen. Van het aantrekken van een monovin tot de mooie sierlijke bewegingen die een zeemeermin maakt. Als afsluiting van de clinic gaan de kinderen ‘diplomazwemmen’. Tijdens dit moment mag een ouder/verzorger in de zwemzaal komen kijken naar de nieuwe zeemeerminnen. 
* indien er een broertje/zusje zonder zwemdiploma meegaat de zwemzaal in dient deze, voor de veiligheid, zwemvleugels te dragen.

Data clinics 

Zaterdag 21 september 2019
Zaterdag 26 oktober 2019
Zaterdag 23 november 2019
Zaterdag 28 december 2019
Zaterdag 11 januari 2020
Zaterdag 7 maart 2020
Zaterdag 25 april 2020
Zaterdag 30 mei 2020

Kosten

Deelname aan een clinic zeemeerminzwemmen kost €39,50. Dit is inclusief het gebruik van een mermaid tail en een diploma.