Advertentie

Browse By

Leek wandelt (hopelijk) weer 4 dagen

LEEK – Van 21 t/m 24 mei staat voor veel kinderen en hun ouders/begeleiders en natuurlijk ook voor de vele andere wandelaars in Leek weer in het teken van de Leekster Wandel4daagse. “Vorig jaar zat het weer helaas niet mee, maar we hopen dit jaar toch echt 4 dagen te kunnen gaan wandelen”, aldus de organisatie.

De Wandel4daagse op dinsdag 21 mei, 4 dagen achterelkaar wandelen over prachtig uitgezette routes door de omgeving van Leek, Tolbert en Nietap. Voor de kleinsten onder ons, of de mensen die toch één dag van dit mooie wandel-event willen genieten, is er de mogelijkheid om alleen op vrijdag 24 mei te lopen.

Aangezien vorig jaar niet alle routes zijn gelopen, zijn enkel de vorig gelopen routes iets aangepast. Er is daarom gekozen voor dezelfde startlocaties. Dinsdag 21 mei wordt gestart vanaf de Rodenburghal, woensdag 22 mei is de startplek het Infocentrum bij parkeerterrein Nienoord, donderdag 23 mei wordt begonnen bij de Pannekoekenburcht/Camping Nienoord en vrijdag 24 mei wordt gestart vanuit het centrum van Leek bij het witte kerkje op de Dam. Alle avonden begint de 10 km om 18.00 uur en de 5 km om 18.30 uur.

Evenals voorgaande jaren is er weer een informatief boekje met alle wandelroutes. Op de laatste dag worden de lopers weer binnengehaald met muziek, waarbij zoveel mogelijk kijkers worden uitgenodigd langs de route te gaan staan de wandelaars te verwelkomen.

Wil jij/wilt u meer weten of, misschien nog beter, wil jij/wilt u zelf mee lopen, kijk dan op www.leeksterwandel4daagse.nl. Hier is tevens een inschrijfformulier opgenomen.