Advertentie

Browse By

Kunstgrasveld bij ONR feestelijk geopend

RODEN – Wethouders, oud-wethouders, oud-burgemeester, vrijwilligers en leden van de voetbalclub, voetballers van G voetbal Noordenveld, oud FC Groningen speler Rob McDonald en vele andere genodigden waren zaterdagmiddag allen bijeen tijdens de officiële opening van het kunstgrasveld voor G voetbal Noordenveld bij ONR .

Twee spelers van het G voetbal Noordenveld mochten het veld officieel openen. Deze twee mannen waren de oudste (56 jaar) en de jongste (10 jaar) spelers van de Stichting G Voetbal. Ze opende met raak schot door een groot stuk papier, dat bij het veld opgehangen was.

Daarna was het tijd voor een potje voetbal. De heren van de beide senioren teams van G voetbal Noordenveld speelden een wedstrijd en lieten hun talenten zien onder leiding van niemand minder dan oud FC Groningen speler Rob McDonald. Het publiek genoot daarbij vanaf de zijlijn onder het genot van een drankje en een hapje. “Samen voetballen met hart voor elkaar, de sport en plezier”, dat is het motto van deze speciale voetballers – en dat is zeker gelukt!

#G-voetbal #Noordenveld  #vvonr  @robmcdonald  @gerritalssema