Advertentie

Browse By

Kunstencentrum K38 vereerd met internationaal bezoek

Buitenlandse Delegatie op bezoek bij FORALE Kunst

Afgelopen zaterdag kreeg het Kunstencentrum K38 in Roden internationaal bezoek. Een delegatie uit Japan, China, Koeweit en Saoedi-Arabië bezocht de unieke expositie FLORALE Kunst. Het gezelschap dat zich in Europa en met name Nederland oriënteert op de mogelijkheden van het floraal vormgeven, was zeer verrast en onder de indruk van de florale kunstobjecten. Gedurende de maand januari toont K38 ditmaal geen kunstwerken zoals schilderijen of beeldhouwwerken, maar de expositie Florale Kunst. Kunstobjecten die gemaakt zijn vanuit het vertrekpunt van natuurlijke, plantaardige en organische materialen.

Zondag 20 januari is er een lezing van Berend Krottje over ‘Floraal werk uit de wintertuin’, aanvang 14.00 uur. Op donderdag 17 januari om 13.00 uur geeft Reina Visser een workshop met o.a. vilt en wilg met als thema ‘Wrijven en buigen’. Aanmelding voor deze activiteiten naar florale.kunst@kunstencentrumk38.nl Zie ook onze website.

De tentoonstelling is nog bezoeken tot en met 27 januari 2019.

Kunstencentrum K38 , Kanaalstraat 38 te Roden, woensdag t/m zondag 13-17 uur. Entree €2,- tot 18 jaar gratis.  www.kunstencentrumk38.nl