Advertentie

Browse By

Kunstencentrum K38 opening WOOL is COOL 2

Kunstencentrum K38 opening WOOL is COOL 2

Afgelopen vrijdag  heeft Henny Zikken onder  grote belangstelling de expositie Wool is Cool 2  geopend. Een expositie met eigentijds en eigen “wijs”werk van 8 landelijk bekende kunstenaars, die elk op een eigen manier met textiel bezig zijn.

Te zien zijn o.a. grote design wandkleden, modern vakwerk waar je stil van wordt. Objecten van geborduurd en uitgesneden industrieel vilt waarin de schaduw werkt. Er is geboetseerd met wol, eindeloos geprikt met viltnaalden om uiteindelijk de meest bijzondere vormen te creëren uiteenlopend van een zwaan tot kwetsbare mensfiguren. Beelden geïnspireerd door de natuur in al zijn facetten. Kortom deze expositie gaat niet alleen over wol en vilt maar vooral over kunst.

Op zondagmiddag  10  februari van 13.00 – 17.00 uur de workshop ‘Broche vilten’.

Zondagmiddag  17 februari van 13.00 – 17.00 uur de workshop ‘Polswarmers vilten’.

Beide workshops worden gegeven door Meta Geerts en zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Woensdagmiddag 20 februari van 13.30-15.30 de workshop ‘vingerbreien/haken of weven op rietjes’ voor kinderen van 10 t/m 12 jaar.

Kunstencentrum K38 , Kanaalstraat 38 te Roden, woensdag t/m zondag 13-17 uur. Entree €2,- tot 18 jaar gratis.  www.kunstencentrumk38.nl Zie voor verdere informatie en opgave www.culturelekringroden.nl,