Advertentie

Browse By

Kroegtijgers Anton en Janet in het huwelijksbootje gestapt!

RODEN – Vanmiddag tegen half drie hebben de horeca-uitbaters Anton Hamstra en Janet de Vries van Hotel Eetcafé en Zalencentrum Onder de Linden elkaar het ja-woord gegeven. Anton en Janet namen de prachtige zaak twee jaar geleden over van Piet en Griet en werken er elke dag hard en met erg veel plezier. De verliefde kroegtijgers, die zeven dagen in de week voor iedereen klaarstaan vonden het na twee jaar te hebben ‘gehokt’ het wel nodig tijd om met elkaar te trouwen.

Het prille bruidspaar kwam aan in een prachtige oude dikke Amerikaanse slee. Een paarse loper lag voor het bruidspaar uit over het terras. Ze zagen er prachtig uit. Anton in een mooi pak (met stropdas) en Janet in een prachtige getailleerde jurk met een bescheiden sleep. De gasten stonden ze applaudisserend op te wachten bij de voordeur van hun ‘kroeg’. De ceremonie was prachtig en werd gehouden in hun eigen café, die voor deze dag speciaal was klaargemaakt als trouwlocatie met live-muziek van o.a Martin de Jager, Wesley Braaksma en Martin Hom tijdens de plechtigheid liedjes van o.a. Marco Borsato zongen.

Vanavond gaan ze samen met de familie, vrienden, kennissen en iedereen die hun dierbaar is hun eigen zaak op de kop zetten, want het dak moet er af! Het zal een knalfeest worden vertelt het prille bruidspaar. Samen vieren en genieten, dat is het motto van de prachtige feestvierende kroegtijgers Anton en Janet.

Van harte en heel veel liefde en geluk gewenst namens Het Streeknieuws

Foto’s: Erik Brand©

Met MartinRichardWesleyKarin en Martin Hom