Advertentie

Browse By

Koude, natte en rustige start Koningsdag

RODEN – Wat was het vanmorgen een koude, natte en vooral rustige start van Koningsdag op de Albertsbaan in Roden. Waar enkele jaren terug nog duizenden kinderen met hun ouders klaarstonden met een mooie oranje ballon, stond vandaag amper een mens. Muziekvereniging Oranje speelde prachtige nummers in de muziekkoepel op de Albertsbaan, maar van de officiële opening was amper wat te horen, klaagden de enkele bezoekers. Het weer zit ditmaal weer wat tegen. Nu we voor de zesde keer Koningsdag vieren, zijn de weergoden nog niet zo goed gezind geweest. Meestal was het met Koninginnedag op 30 april mooier weer en was het vooral de laatste jaren heerlijk warm en meestal droog. 

Maar als je de weerbeelden mag geloven wordt het vanmiddag droger en kan men nog genieten van de feestdag  in de vele dorpen en steden, want er is over genoeg te doen voor jong en oud!

Jip heeft zich net laten schminken en heeft een gratis ballon gekregen. Maar ook hij was helemaal nat geregend. Maar duimpje omhoog, want hij laat zich niet kennen door het koude en natte weer!