Advertentie

Browse By

Kom schilderen à la Helmantel

RODEN – In het kader van de tentoonstelling Henk Helmantel organiseert Museum Havezate Mensinge iedere maand op zondagmiddag een super leuke schilderworkshop voor kinderen van 8-12 jaar!

Een oud overhemd en een dosis creativiteit is het enige wat de jonge schilders mee hoeven te nemen. Om 14.00 worden de kinderen welkom geheten in het Koetshuis (Mensingheweg 7, Roden), waarna zij hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Met de verzamelde spulletjes en voorwerpen mogen zij hun eigen stilleven vormgeven. En natuurlijk schilderen! Een professionele begeleider helpt hen hierbij. Om 16.00 uur is de workshop afgelopen en kunnen de kinderen hun eigen schilderij à la Helmantel mee naar huis nemen.

De workshop vindt plaats op zondagmiddag 28 april, 19 mei, 23 juni en 21 juli. Vol is helaas vol, dus geef je gauw op! Stuur een mailtje met je naam en leeftijd naar info@mensinge.nl. De kosten voor deze workshop zijn €7,50 per kind, dit is inclusief limonade en wat lekkers. Oh, en vergeet je oude kleren niet!