Advertentie

Browse By

Knuffelbeertje en feestbeest Jose Bruinsma ziet Sarah!

“Helaas ook ik ontkom er niet aan…..”, meldt de dochter van de melkboer!

RODEN – Je zou het niet verwachten, maar de altijd lieve, energieke, zorgzame, unieke en vooral goedlachse Jose Bruinsma uit Roden heeft vandaag de respectievelijke leeftijd van maar liefst 50 jaar mogen bereiken. Deze ‘blonde’ jongedame voelt zich nog lang geen 50 jaar en wil er zelf ook liever niets van weten, maar zoals ze vanmorgen zelf vermelde op haar Facebookpagina: “ik ontkom er niet aan…….” en stond bij haar in de voortuin ook een Sarahpop. Jose is (normaal) een bekend gezicht in het Rodense-uitgaansleventje, want wanneer er een feestje is in Roden, dan is ze daar wel te vinden. Zowel voor de bar – als achter de bar kan deze ‘kroegtijgerin’ zich bij elk feestje prima vermaken en heeft ze de grootste lol met iedereen.

De familie van Jose heeft vanmorgen in alle vroegte de tuin behoorlijk versierd met een grote Sarahpop, vlaggetjes, borden met 50 en een bord met kreten. 50 Jaar, energiek, lief, zorgzaam en uniek zijn een paar van de kreten die ze op het bord vermeld hebben. Dat hadden er wel veel meer kunnen zijn, maar daar was het bord waarschijnlijk te klein voor. Want naast energiek, lief, zorgzaam en uniek is ze ook nog een ‘klein’ feestbeestje. Jose (dochter van de melkboer) bezoekt altijd trouw de de verjaardagen van alle vrienden en vriendinnen en zal deze niet gauw vergeten. Vaak met haar zeer geliefde flesje Amstel in haar hand maakt ze graag een praatje met iedereen. Want ja, dat praten, die kreet mist ook het het bord van deze kersverse Sarah, want dat kan ze als geen ander!

Helaas doordat er nu een virus heerst kan Jose haar feestje niet uitgebreid vieren, maar de redactie hoorde uit betrouwbare bron, dat dit later wordt gevierd, wanneer alles weer ‘normaal’ is! Geniet dan van al je lekkere Amsteltjes en van je vele vrienden!

Jose, maar ook VRIEND Hendrik – van harte en een hele fijne dag, namens de redactie van het Streeknieuws xxx!