Advertentie

Browse By

Klopt uw hart ook voor de Zorg?

Grootegast – Tijdens de landelijke Week van Zorg en Welzijn (11-16 maart) kunnen mensen die geïnteresseerd zijn in het werken in de Zorg langskomen in Het Hooge Heem in Grootegast. Tijdens de open middag/avond op vrijdag 15 maart tussen 15.00 en 20.00 uur opent Het Hooge Heem de deuren voor iedereen die een kijkje wil nemen in het moderne woonzorgcentrum. Wees welkom!

Naast informatieve stands over de zorg in Het Hooge Heem en andere diensten van HHH is er tijdens de open middag/avond ook een voorjaarsmarkt met leuke decoratieve voorjaarsproducten en -cadeautjes, kledingverkoop, tassen en schoenen en er is een ‘Het Hooge Heem bakt’-kraam waar zelfgebakken lekkernijen gekocht kunnen worden. Verder is er muziek en zijn er beweegdemonstraties om 15.45 en 17.00 uur.

Dinsdag 12 maart organiseren we in het restaurant een HandwerkCafé, speciaal voor dames, van 14.30 tot 16.30 uur. Met heerlijke High Tea versnaperingen kan gezamenlijk gewerkt worden aan een eigen creatie of kan er meegeholpen worden aan het maken van o.a. medaillelinten voor de LegioRun. Voor deze gelegenheid haken de dames van het HaakCafé in de Bundelshop ook bij dit HandwerkCafé aan.

Speciaal voor de mannen is op donderdagmiddag 14 maart een MannenCafé van 14.30 tot 16.30 uur. Met volop ruimte voor mannenzaken, mannenactiviteiten en aangekleed met een stoere borrel. En een presentatie met beelden van Oud Grootegast. Burgemeester Wiersma en wethouder Nederveen komen ook een kijkje nemen.

Achtergrondinformatie

De Week van Zorg en Welzijn is een landelijk initiatief om mensen de mogelijkheid te bieden om op een laagdrempelige en dynamische manier kennis te maken met werken in onze sector. En voor Het Hooge Heem Grootegast is het een mooie gelegenheid om gemotiveerde collega’s te leren kennen. Tegelijkertijd zijn ook mensen uit de omgeving van harte welkom om een kijkje te kunnen nemen in deze moderne woonzorgvoorziening in het dorp Grootegast.

Deze en diverse andere activiteiten in Noord-Nederland zijn te vinden op www.wzwnoord.nl.