Advertentie

Browse By

Kickbokstalentjes uit Roden zoeken sponsoren en donateurs

Oproep sponsoren en donateurs!!!!

Donateurs, betaallinks staan onder deze oproep 

NIEUW-RODEN – “De Roner pupillen Christy Bo (14 jaar) en Wessel Hut (10 jaar) – beiden kickboksers – komen uit voor mijn vechtsportschool Team KB Roden uit Nieuw Roden. Ze zijn geselecteerd door de MON (Muay Thai Organisatie Nederland/IFMA. De IFMA, wat staat voor International Federation of Muaythai Amateur is opgericht in 1990 en gevestigd is in Bangkok Thailand. Het is de enige wereldorganisatie van Muaythai amateurs die erkend is door de GAISF (General Association International Sport Federations). De GAISF is een zusterorganisatie van het IOC ( International Olympic Committee)”, meldt de trotse eigenaar en trainer van de Vechtsportschool Team KB Roden uit Nieuw Roden, Harry Otter.

Het Muaythai wordt in Nederland door meerdere bonden georganiseerd. Echter de Muaythai Organisatie Nederland (MON) is de enige die het traditionele amateur Muaythai organiseert en uitdraagt. De MON is tevens de enige organisatie in Nederland die lid is van de IFMA en de EMF. Voor Muaythai is dat de IFMA. Er kan per land maar één organisatie aangesloten zijn.

“Mijn pupillen Chrisy Bo en Wessel Hut zijn 2 van de slechts 8 jeugd atleten die in hun leeftijdscategorie zijn geselecteerd door de bond MON – IFMA om Nederland te vertegenwoordigen op het mondiaal meest prestigieuze evenement wat jaarlijks plaatsvindt in Bangkok Thailand, de bakermat van het Muay Thai. Het WK Muay Thai zal plaatsvinden van 3 augustus t/m 11 augustus, maar is echter wel op eigen kosten”. Ik (trainer Harry Otter) van KB Roden uit Nieuw Roden steek ontzettend veel energie en tijd in beide jeugdvechters om hun droom te kunnen verwezenlijken.

Om deel te kunnen nemen aan deze wereldkampioenschappen is veel geld nodig. Om dit te kunnen realiseren zijn ze op zoek naar sponsoren.
Voor bedrijven die hun willen ondersteunen bieden zij een tegenprestatie en reclame. Voor vragen betreffende sponsoring en de tegenprestatie kan er contact worden opgenomen via info@kbroden.nl of telefonisch op 06-29585564.

Wil je me €5,00 betalen voor Donatie WK Thailand. via
https://betalen.rabobank.nl/betaalverzoek/…

Wil je me €10,00 betalen voor Donatie WK Thailand. via
https://betalen.rabobank.nl/betaalverzoek/…

Wil je me €20,00 betalen voor Donatie WK Thailand. via
https://betalen.rabobank.nl/betaalverzoek/…

Wil je me €50,00 betalen voor Donatie WK Thailand. via
https://betalen.rabobank.nl/betaalverzoek/…

Wil je me €100,00 betalen voor Donatie WK Thailand. via
https://betalen.rabobank.nl/betaalverzoek/…

Alvast bedankt voor jullie gift.

Foto: fb Vechtsportschool Team KB Roden