Advertentie

Browse By

Kabouter Doe-middag op 15 juli

Kabouter Doe-middag op 15 juli: Paddenstoelen-speurtocht, het maken van een heuse houten kabouter of paddenstoel en nog véél meer!

LEEK – Speciaal voor kinderen van 3 tot 8 jaar organiseert Museum Nienoord zondagmiddag 15 juli 2018 van 14.00 tot 16.00 uur de Kabouter Doe-middag op hun Kabouterzolder. Aanleiding voor deze activiteit is de tentoonstelling ‘Tussen koetsen en kabouters’ van Rien Poortvliet, die nog tot en met 30 september is te zien.

In Museum Nienoord in Leek nemen ze je mee op reis door de wondere wereld van de kabouters. Hier ontdek je waar de kabouters vandaan komen, hoe ze leven, wat ze doen, welke kleding ze dragen en waar ze werken. Op de Kabouterzolder kom je in de wereld van David de Kabouter. Hier ontmoet je het kaboutervolk. Je kunt meedoen met de Paddenstoelen-speurtocht, het maken van een heuse houten kabouter of paddenstoel. Je kunt luisteren naar kabouterverhalen en meedoen met de kleurplatenwedstrijd. Ga als kabouter bij de kabouterboom op de foto.

Deelname is gratis, alleen papa, mama en/of opa en oma betalen de reguliere entree van 6,00! Aanmelden kan via info@museumnienoord.nl
Deze Doe-middag vindt ook nog eens plaats op zondag 16 september.