Advertentie

Browse By

Jaarbeursbier valt goed in de smaak tijdens buurtfeesten

Jaarbeursbier valt goed in de smaak

NOORDENVELD – Jaarbeurs Roden stelde onlangs twee doosjes Jaarbeursbier beschikbaar voor de twee leukste buurtfeesten in de gemeente Noordenveld. Uit de inzendingen koos het Jaarbeursbestuur de twee buurtfeesten met de mooiste omschrijving. De twee winnende buurtfeesten liggen in Nieuw-Roden en Nietap. De winnaars zijn inmiddels geïnformeerd.

Jaarbeurs Roden stelt het Jaarbeursbier met veel plezier ter beschikking aan de beide buurtfeesten. “Als dank voor het trouwe bezoek van alle Rodenaren aan het Rodermarkt feest en natuurlijk aan het Jaarbeursterrein in het bijzonder” aldus Anne Rozema, voorzitter van het Jaarbeursbestuur.

Een doosje Jaarbeursbier is als sponsoring geschonken aan het buurtfeest van de Markiezenhof in Roden. Deze straat heeft in de loop der jaren al meerdere vrijwilligers aan de Jaarbeurs Roden geleverd. Het Jaarbeursbier werd enorm door de feestende buurtbewoners gewaardeerd.

Volgende week start de opbouw van het Jaarbeursterrein. Twee weken later barst op vrijdagmiddag 20 september het Rodermarktfeest los. Om 17:00 uur gaan de deuren van de NoorderExpo open. Om 18:00 uur begint de Jaarbeurs met de Mini Miss Noord verkiezing gevolgd door de Boerenrock avond in het Euroled Paviljoen met optredens van DJ Stefan Leur, Bökkers en Poar neem’n. het complete programma is te lezen op https://jaarbeursroden.nl