Advertentie

Browse By

Ivan Rodrigo Da Costa Marques wandelt 3000 km voor arme kinderen in Brazilië

PEIZE – De 35-jarige Braziliaan Ivan Rodrigo Da Costa Marques is met een wandeltocht bezig van maar liefst 3127 kilometer dwars door Europa en dat alles voor het goede doel! Tijdens deze extreme wandeltocht maakte Da Costa een overnachting bij de familie Bezema in het mooie Peize. Daar kon de wandelaar weer even op adem komen en genieten van een heerlijke maaltijd en goede overnachting. Want dit heeft Ivan wel nodig. De laatste drie dagen liep hij meer dan 100 kilometer. 

Ivan Rodrigo Da Costa Marques startte zijn tocht in juli in Trondheim te Noorwegen  en gaat zijn tocht eindigen tegen eind oktober of begin november in Brescia in Italië. Dan heeft hij er maar liefst 3127 kilometer gewandeld en dat alles voor het goede doel. Want Ivan loopt deze tocht voor kansloze, arme of achtergelaten kinderen uit Brazilië. Hij wil hiermee de aandacht vestigen op een jeugdvoorziening in Brazilië waar honderden jongeren worden opgevangen.

3000 kilometer……. ja dat doet soms pijn!
Ivan heeft zelf ook een zware en moeilijke jeugd gehad en weet wat armoede is. Hij is ook groot geworden door steun en donaties voor zijn kleding, eten, onderdak en onderwijs. Hij spreekt nu maar liefst vijf verschillende talen en kan zich nu gelukkig prima redden. Daarom is hij nu voor ‘zijn  kinderen’ aan het wandelen. Ja…. want zo ziet hij deze jongens van The Piamarta Insitute. Want elke euro die hij bij elkaar wandelt is hard nodig voor de kids en zorgt dan voor een mooie toekomst, net als Ivan. Want voor maar 50 euro per maand kun je zo’n kind alle en een prachtige toekomst bieden! Daarvoor heeft Da Costa wel pijn in zijn voeten over. Want het eerste gedeelte van de enorme tocht heeft hij veel pijn moeten lijden. De voeten zaten vol blaren en de knieën hadden het zwaar. Maar Da Costa is een doorzetter en gaat de eindstreep halen. Met een karretje achter hem aan slepend met zijn tent en kleding loopt hij door vele landen in Europa. Hierbij probeert hij zoveel mogelijk mensen te bereiken en kennis te laten maken met The Piamarta Insitute. Hierover vertelt hij ronduit enthousiast en hoopt op deze wijze de mensen erbij te betrekken en hoopt dat deze ook een donatie willen doen voor de toekomst van ‘zijn’ kids.

Doneren
Wilt u Ivan Rodrigo Da Costa Marques en zijn jongens graag steunen, dat kan! Ze zijn blij met elke euro, zodat deze jongeren een mooie toekomst tegemoet gaan en de mogelijkheden krijgen om te leren. Piamarta is een liefdadige en privé-instelling die afhankelijk is van economische hulp van gulle personen. Ze hebben kamers voor het studeren na de lessen, de maaltijden, slaapplaatsen, workshops, periodes voor sport en programmering van vele andere activiteiten als verschillende cursussen voor het verbeteren van de krachten. Ze gaan naar de reguliere school in hetzelfde gebouw om de toekomst te verzekeren.

Via de onderstaande links kunt u doneren:

https://piamarta.com.br/logincadastro/

https://www.facebook.com/Ivanovich.rodrigovich

https://www.facebook.com/walkingforahappyhorizon/

Foto’s: Erik Brand©