Advertentie

Browse By

Is vermiste Lucky ontvoerd naar Duitsland?

NIEUW-RODEN – Afgelopen weekend is een grote groep mensen bereid gevonden om op zoek te gaan naar de vermiste hond Lucky. Deze hebben  de meeste gebieden in de gemeenten Noordenveld en Westerkwartier belopen en bereden. In schuurtjes/sloten…noem maar op, overal is gezocht, maar helaas geen geluk voor de baasjes van de jonge hond, want  Lucky is nog steeds niet gevonden! 

Daarnaast heeft Nicolien Kuiper (baasje van de jonge hond) aanwijzingen aangegrepen uit de paranormale wereld. Hierbij kwam het woord LEEK en hoekwoning rijtjeshuis nummer 12 naar voren. “Wij zijn uitgegaan van het dorp Leek. Echter kan het woord LEEK ook betekenen dat het om een ondeskundig iemand gaat”‘ aldus een radeloze Nicolien. Vanuit een andere hoek vanuit de paranormale wereld komt het bericht dat LUCKY is meegenomen door een man die iets heeft met Roemenië/buitenlandse afkomst in de veronderstelling is geweest dat LUCKY gedumpt zou zijn.

LUCKY zou meegenomen zijn naar Duitsland en die mensen hebben niet het idee haar terug te brengen. De mogelijke zichtmelding in de buurt van Wildervank…..mogelijk richting Duitsland is ook actueel!!

OPROEP VAN NICOLIEN
IK ZOU GRAAG IEDEREEN WILLEN VRAGEN OM LUCKY OOK BEKENBAAR TE MAKEN IN DEZE OMGEVING RICHTING DUITSLAND. 
Ga je die kant op, vraag Nicolien om flyers, heb je kennissen, vraag haar om flyers. Kuiper komt ze persoonlijk brengen.

LUCKY KOM THUIS!!!!!!!