Advertentie

Browse By

Inbreker(s) nemen kadootjes mee bij inbraak Binnenhof Roden!

RODEN – In de nacht van woensdag op donderdag is erbij een gezin aan de Binnenhof in Roden ingebroken en zijn er diverse spullen meegenomen. De politie is ter plaatse geweest en ook heeft er een sporenonderzoek plaatsgevonden, die hopelijk kan leiden tot de dader(s). Maar een bezorgde oma van de twee jongens die baalt verschrikkelijk en hoopt dat de inbreker(s) berouw krijgt en doet hierbij een oproep in de hoop dat de cadeaus weer terugkomen bij de rechtmatige kleinkinderen of weet wat ze een ander aandoen! 

Geachte inbreker(s)
“Ik hoop dat jij (jullie) berouw hebben gekregen na de inbraak. Ik kan me niet voorstellen dat jij/jullie er een goed gevoel bij hebben als ik je vertel dat het o.a. spullen van onze kleinkinderen waren die jij/jullie hebben meegenomen. Als jij/jullie je hart op de goede plaats hebben zitten zorg je dat in ieder geval de spullen van onze kleinzonen terug komen. Spullen die gekregen zijn met een verjaardag in oktober en cadeaus van Sinterklaas. Hét cadeau waar ze zó blij mee waren. Jij/jullie weten niet wat je onze kleinkinderen hebt aangedaan. Ik hoop dat jij/jullie dit bericht lezen en berouw tonen”, aldus een hele verdrietige oma.

Ik hoop dat je/jullie dit bericht lezen en spijt krijgt van je/jullie daad en mogelijk dat de spullen terugkomen of weten wat je een ander allemaal aandoet!

Een verdrietige OMA