Advertentie

Browse By

Huurwoningen Actium in Norg start bouw in september

NORG – C+M+B Ontwikkeling en architectenbureau Archiview zijn in opdracht van Actium gestart met de voorbereidingen voor de bouw van zestien passieve woningen in woonwijk Oosterveld. De omgevingsvergunning is aangevraagd bij de gemeente. Als alles mee zit, zijn de kavels eind september bouwrijp gemaakt en kan aansluitend gestart worden met de bouw. De woningen worden grotendeels in ’prefab’ elementen opgebouwd, zodat de bouwtijd relatief kort is. De woningen worden naar verwachting begin 2020 opgeleverd.

Ultra-energiezuinig en aardgasloos wonen
De woningen hebben op de begane grond een woonkamer, keuken en toilet en op de verdieping zijn twee slaapkamers en een doucheruimte aanwezig. Daarnaast wordt er in de tuin een (fietsen)berging geplaatst. Tot zover lijkt het dus een ‘normaal’ huis. Maar wat deze woningen zo uniek maakt, zijn de specifieke eigenschappen waarmee deze ultra-energiezuinig worden. Een passief huis is zo goed geïsoleerd dat je de woning met een kaarsje zou kunnen verwarmen. Dat betekent in de eerste plaats lage energiekosten voor de huurders en daarnaast optimaal wooncomfort.

Heb je interesse?
De huurprijs van de woningen bedraagt € 607,46 excl. servicekosten. Geïnteresseerden kunnen vanaf half september reageren op één van de woningen via www.hurenvanactium.nl. Woningen worden toegewezen op volgorde van inschrijving.