Advertentie

Browse By

Herfstvakantie vol activiteiten op Landgoed Nienoord

LEEK – Wat is de herfst prachtig op Landgoed Nienoord! Bladeren vallen van de bomen, er groeien paddenstoelen en er wordt gezocht naar kastanjes. Kom jij ook in de herfst naar Landgoed Nienoord? De herfstvakantie is bijna te kort voor alle activiteiten en leuke acties die we hebben.

Familiepark Nienoord

We beginnen de herfstvakantie met stoom afblazen tijdens Kleintje Stoom

Na het grote succes van de grote Internationale Stoomdagen in mei komen we zaterdag 21 en zondag 22 oktober nog een keer bij elkaar om “af te stomen”. Het hele weekend rijden de dampende stoomlocomotieven door de bossen van Landgoed Nienoord. Bij station Nienoord worden kaartjes verkocht voor een ritje in één van de stoomlocomotieven.

Springen, klimmen, rennen en glijden in Familiepark Nienoord voor maar €5,00 per persoon!  Deze knallende kortingsactie is geldig in week 42 en week 43 van maandag tot en met vrijdag. Voor kinderen tot 2 jaar is de entree gratis. Kijk voor de voorwaarden op de website.

Zwemkasteel Nienoord

In de herfstvakantie ligt de stormbaan ‘de Piratenrun’ weer in het bad. Van maandag 23 tot en met donderdag 26 oktober kun je hierop klimmen en klauteren van 13.00 uur tot 16.30 uur. Op vrijdag sluiten we de herfstvakantie tussen de spinnen en spoken. Het Zwemkasteel wordt omgetoverd tot een Spookkasteel waar de spoken en vleermuizen de baas zijn. Je wordt ontvangen door een ‘’vriendelijke’’ heks. Durf jij nog te komen….? Halloweenzwemmen is op vrijdag 27 oktober van 17.00-20.30 uur.

Spooktocht

Op 28 oktober kun je een avond horror beleven in Familiepark Nienoord! Deze horrortocht duurt ongeveer 1,5 uur over het ‘duistere’ Landgoed. Zo gezellig en ontspannen als het overdag is, zo anders is het ’s avonds… Weet jij zeker dat je na zonsondergang nog het Landgoed op gaat? Let op, vooraf reserveren is verplicht.

Houd de landgoedkalender op www.landgoednienoord.nl goed in de gaten voor alle activiteiten en meer informatie!