Advertentie

Browse By

Heeft u tijd over en wilt u graag iets voor een ander betekenen?

NOORDENVELD – Een mevrouw in Norg vindt het fijn om één keer per week een bezoekje te krijgen van iemand die een wandeling met haar wil maken. Mevrouw maakt gebruik van een scootmobiel. Een slechtziende en slechthorende mevrouw met geleidehond komt graag in contact met iemand die twee uur per week tijd heeft om samen boodschappen te doen, te fietsen op de tandem, te wandelen en naar het zwembad te gaan.
En wie wil één keer per week een bezoekje brengen aan een mevrouw in Norg voor wat gezelligheid en een praatje? Mevrouw maakt gebruik van een rolstoel.

Zomaar een paar voorbeelden uit de actuele aanvragen van het VrijwilligersInformatiePunt (VIP) van WiN. Het VIP bemiddelt tussen hulpvragers en vrijwilligers. Vanzelfsprekend  vormt een goede klik de basis van de match. Neem contact op met het VIP voor een overzicht van alle actuele aanvragen, tel. 050 317 65 00, of mail vip@welzijninnoordenveld.nl.
Langskomen kan natuurlijk ook. Op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag en woensdagochtend is er iemand aanwezig die u kan informeren over de actuele vacatures.