Advertentie

Browse By

Harry Zwiers in onderhandeling met ‘oldtimers’ de Jonge en Nijdam

Ook tijdens de keiharde onderhandeling tussen de Jonge, Nijdam en Zwiers hadden de mannen tijd voor een lolletje! Foto: Erik Brand

RODEN – V.V. Roden trainer Harry Zwiers ging zondagmiddag direct na de overwinning met 3-0 op Blijham in onderhandeling met de doelpuntermakers van toen Erik de Jonge en Michel Nijdam. Want Zwiers heeft vanaf aankomend weekend een probleem met zijn elftal, want topscorer Enrico Wardenier is geschorst en dat komt op dit moment zeer vervelend uit.

De ploeg uit Roden staat op dit moment op de eerste plek in de competitie en gaan uiteraard voor het kampioenschap, maar daar heb je wel een goaltjesdief bij nodig. Volgende week speelt Roden de uitwedstrijd in Sneek tegen LSC 1890 en dan zal Zwiers de nieuwe opstelling klaar moeten hebben. Wie zal er dan volgende week in de spits staan? Want de Jong, Nijdam en Zwiers hebben zondagmiddag na de tijd nog een hele poos keihard staan te onderhandelen onder het genot van een hapje en sapje. Zal het routinier Erik de Jonge worden of ‘good old’ Michel Nijdam, die aankomende periode Roden mag gaan helpen het kampioenschap te behalen en het (te krappe) shirt van de geschorste Wardenier mag dragen?