Advertentie

Browse By

GSV neemt afscheid van drie supervrijwilligers

RODEN – Afgelopen week heeft GSV afscheid moeten nemen van drie geweldige vrijwilligers. GSV is een sportvereniging die het mogelijk maakt dat iedereen kan zwemmen ook als je hulp nodig hebt bij het te water gaan of bij het zwemmen zelf, zodat je je veilig voelt. Dit doen ze door de inzet van vele vrijwilligers. Helaas hebben ze nu afscheid moeten nemen van Evelien Soesman, Erik van der Kley en Jan Offereins.

Jan zwemt al 14 jaar met zijn gehandicapte dochter en komt iedere woensdagavond de tocht vanuit Leeuwarden naar Roden om te zwemmen. 

Al 15 jaar staat Erik naast het bad om te kunnen ingrijpen en te helpen mocht er iets mis gaan in het water. Erik had als Lifeguard een belangrijke functie tijdens het zwemmen. Ze zullen hem dan ook gaan missen.

En dan Evelien, zij was al zo’n 12 jaar altijd (zeer) actief met een groepje jeugd in de weer om ze te trainen in duiken zwemmen en behendigheid in het water. Ook Evelien zullen ze gaan missen.

Uiteraard wenst GSV de vrijwilligers het allerbeste toe, maar gaat ze zeker missen. Daarnaast is GSV op zoek naar diverse mensen die bij hun vrijwilligerswerk willen gaan doen. Meldt je gauw aan!

Je kunt je op de site van GSV aanmelden of voor informatie bellen naar GSV 06- 51768092