Advertentie

Browse By

Grote Hobby-, Crea- en Modelbouwmarkt 17 februari in Roden

Grote Hobby-, Crea- en Modelbouwmarkt 17 februari in Roden

RODEN – Op zondag 17 februari wordt voor de vijfde maal in sportcentrum De Hullen een grote hobby- en creamarkt georganiseerd. Dit in combinatie met een modelbouwmarkt. Op de hobby- en creamarkt zal het aanbod weer heel divers zijn en waar ook hobbymaterialen om zelf aan de slag te gaan. Ook de hobby verzamelen is met munten, postzegels, modelauto’s en treinen vertegenwoordigd. Verder worden er demo’s en workshops gegeven. Ook op deze markt te vinden, de nieuwste rage van het “diamond painting”. Bekend van grote attracties en pretparken en nu voor het eerst in Roden aanwezig een Pressed Penny Machine. Bezoekers mogen er zelf en gratis een souvenir penny slaan.

Op de modelbouwmarkt zullen modelbouwers en verenigingen op dit gebied zich gaan presenteren en demo’s geven. Er zal weer heel veel te zien zijn. Bijvoorbeeld bij Rodenaar Lukas Rozema die het het voormalige bedrijfsterrein van de Firma Lommerts in de haven van Delfzijl op schaal heeft nagebouwd. Aanwezige verenigingen zijn: Avio Eelde en de Roder Luchtvaart Club (modellen van vliegtuigen, helikopters en drones), Vaargroepen Nienoord en Noorderlicht (scheepsmodellen), Meccano Gilde Nederland (kranen en treinen) en de Modelbouwgroep NNMG (RC-demo met vrachtwagens).

De zaal is geopend van 11 tot 17 uur en de entree bedraagt slechts 3 euro. Kinderen t/m 12 jaar hebben er gratis toegang.