Advertentie

Browse By

Grootse line-up voor Grolsch Boerenrock

LEEK – Na de ijzersterke en zeer geslaagde  lustrum editie vorig jaar, doet de editie van dit jaar, de zesde, er niet voor onder. Een sterke line-up aan artiesten maakt dat de zesde editie van Grolsch Boeren Rock weer vele liefhebbers naar Leek zal doen trekken. Zaterdag 25 november 2017 zal het Sportcentrum weer op de grondvesten trillen met de komst van enige rasechte feestbands. Met Mooi Wark, Esperando’s, Bökkers, Henk Wijngaard en DJ Olaf beloofd het op voorhand een top feestavond te worden.

“Na de geslaagde lustrumavond van verleden jaar kunnen we dit jaar niet met minder komen”, aldus organisator Jacob Veenema lachend. “En dus hebben we weer een sterke line up weten vast te leggen en dat verdienen onze gasten ook. Velen zijn alle jaren erbij geweest en dan moet je alle mogelijke kwaliteit aan artiesten bieden vind ik”, aldus Jacob Veenema tussen zijn drukke werkzaamheden door. Alle keren weer is de Grolsch Boeren Rock feestavond uitverkocht geweest en dat zal ook ditmaal niet anders zijn.

Klasse bands maken een klasse feestavond

Wie kent niet de populaire liedjes van de succesvolle band Mooi Wark. Idioot, Bokkie of een Geittie, Achter De Tent en natuurlijk In De Blote Kont. Vele zalen en feesttenten zijn in de afgelopen jaren plat gespeeld door Mooi Wark. Beleef echter dat deze feesttentrockers ook een gevoelige en sentimentele kant hebben en ook tonen. Maar….swingen kunnen zij als geen ander!

Bökkers, de van oorsprong Sallandse rockgroep, is eveneens present op deze zesde editie van het boerenrock. Ze worden door vele liefhebbers gezien als de opvolgers van de boerenrockgroep Normaal. Het ”nieuwe Normaal”’, hoewel ze dit bescheiden  afvlakken. ”Er zijn overeenkomsten en verschillen, maar wij hebben onze eigen stijl en muziek inmiddels meer en meer ontwikkeld en daar voelen niet alleen wij ons goed bij, maar gelukkig ook duizenden fans”, zo vertelt Hendrik Jan Bökkers. “Het wordt weer knallen in Leek”.

De Esperando’s zijn inmiddels een begrip geworden. De band is al in 1975 begonnen als schoolband. De Esperando’s, het duo Herman Kaijser en Bert Bieze, zijn ‘hot’. Zo traden ze o.a. op tijdens het Mega Piraten Festival. De Esperando’s is dé feestband voor elke zaal of feesttent. De mannen staan bekend om hun humor en enthousiasme en weten gegarandeerd in geen tijd een groot feest te creëren.

Henk Wijngaard, wie kent hem niet. Het gezelligheidsmens Wijngaard heeft vele bekende topnummers op zijn naam staan en tot op de dag van vandaag een zeer gewaardeerde artiest bij een breed publiek. Nummers als ‘Met de vlam in de pijp’, ”Ik heb mijn wagen volgeladen”, ‘Nachtrijders’ en Kilometervreters” kent welhaast iedereen en vaak door duizenden uit volle borst meegezongen. Beleef het mee op de zesde editie van het Grolsch Boeren Rock.

Gegarandeerd feest is de leus van Dj Olaf. Hij is een commerciële allround dj die zich aanpast aan de wensen van het publiek. Van classics tot hedendaagse hits, alles is mogelijk. Dj Olaf voelt elk publiek direct aan en maakt er immer een groot feest van!

Om de feestvreugde nog verder te vergroten is er tijdens de zesde editie een heuse mechanische stier in de grote feestzaal aanwezig. En voor de echte boeren is er naast het gebruikelijke assortiment drankjes ook Nozem Oil verkrijgbaar! Het smerig lekkere drankje ontwikkeld door de Zwarte Cross! Want zonder smering gaat alles naar de tering!

Entree en voorverkoop

In de voorverkoop, via de bekende adressen in de regio en Sportcentrum Leek evenals www.vanplan.nl kosten de entreekaarten € 15,00*. Aan de deur, indien nog voorradig kosten kaarten € 20,-. De zaal gaat open om 20.00 uur.

*exclusief service-fee bij online aankoop