Advertentie

Browse By

GRATIS workshop ‘Vlogs en filmpjes’ maken

NOORDENVELD – In samenwerking met de Noordenveldse Uitdaging organiseert WiN dit voorjaar een workshops voor vrijwilligers in Noordenveld. Dankzij de vrijwillige inzet van de cursusleiders kunnen de workshops kosteloos aangeboden worden. Lennart Koster van reclamebureau Walli heeft ons tijdens de netwerkbijeenkomst in november meegenomen in de wereld van ‘Vlogs en filmpjes’. Hij heeft in een presentatie de mogelijkheden van het gebruik van filmpjes laten zien.

Goed gebruik hiervan kan uw vereniging, bedrijf of stichting helpen uw boodschap nog beter over te brengen. Moeilijk? Dat valt erg mee. Lennart zal een praktische workshop geven waarin u wordt uitgedaagd zelf aan de gang te gaan met uw telefoon of camera. Ook kunt u oefenen met knippen en plakken van filmpjes. Het is niet noodzakelijk dat u bij de eerste bijeenkomst aanwezig was. Om optimaal te kunnen meedoen graag een smartphone/digitale camera voor het opnemen en een tablet/laptop om te knippen en plakken meenemen.

De workshop vindt plaats op donderdag 25 april van 20.00 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in het Trefpunt in de Scheepstraschool, Schoolstraat 1, Roden. Aanmelden vóór 20 april bij WiN, tel. 050 317 65 00 of mail, aanmelden@welzijninnoordenveld.nl.