Advertentie

Browse By

GOMOS laat jeugd doorstromen

GOMOS: Joris Adams en Daan Krause definitief bij de selectie!

Joris Adams (foto) en Daan Krause zijn met ingang van het nieuwe seizoen definitief onderdeel van de eerste en tweede selectie. Beide spelers zijn nog A-junior (JO19) maar deden al vaker mee met de selectie. Met name Joris was al meerdere keren erg belangrijk voor het eerste elftal. Zo was hij op 15-jarige leeftijd trefzeker bij zijn debuut en deed hij dat tijdens zijn basisdebuut nog even dunnetjes over. Ook tijdens de beslissende wedstrijd tegen SC Stadspark was hij erg belangrijk met de openingstreffer. Daan kwam in 2013 na een verhuizing naar Norg bij GOMOS en liet al menig supporter smullen met heerlijke acties. Daan was het afgelopen seizoen één van de smaakmakers van JO19-1, maar maakt dus nu definitief de overstap naar de senioren.

Daarnaast zijn er nog vijf jeugdspelers die doorstomen naar de selectie. Dennis van der Heide, Tom van BirgelenEdwin RozenveldJesse Hilverda en Youri Visser mogen van trainer Wim Bakering voor hun kans gaan tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Alleen Tom heeft zijn debuut nog niet gemaakt voor het eerste elftal, de rest mocht tijdens een competitiewedstrijd wel al eens wennen bij het vlaggenschip.

Boyd Kalfsbeek maakt de overstap van het zaterdagelftal van GOMOS en eerder werd al bekend dat Robert Elsinga en Thomas Verra overkomen van respectievelijk Veenhuizen en De Griffioen.