Advertentie

Browse By

Getuigen woninginbraken Stinsenweg en Raiffeisenlaan gezocht

RODEN – De politie heeft u hulp nodig en onderzoekt pogingen tot woninginbraak in Roden. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze poging tot woninginbraak aan de Stinsenweg of Raiffeisenlaan te Roden.

De inbraak is gepleegd tussen dinsdag 25 juli 2017 14:00 uur en dinsdag 8 augustus 2017 16:00 uur aan de Stinsenweg te Roden.

De inbraak is gepleegd tussen vrijdag 14 juli 2017 09:30 uur en dinsdag 8 augustus 2017 14:00 uur aan de Raiffeisenlaan te Roden.

Het signalement van de verdachte(n) is niet bekend.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

Rond het tijdstip van de poging tot woninginbraak een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?

Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?

Kent u mensen in uw omgeving die mogelijk iets hebben gezien of gehoord?

Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze poging tot woninginbraak, neemt u dan direct contact op met de politie via de link bij de straatnamen hierboven. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Politie Roden Telefoon: 0900-8844  https://www.burgernet.nl/burgernetmail/reactie/nieuw/1e6a12a480