Advertentie

Browse By

Gestolen boot met trailer terug bij eigenaar!

De eigenaar van de boot en trailer heeft zich gemeld en heeft aangifte gedaan. De politie en eigenaar van de boot bedankt iedereen voor het meedenken en delen van het bericht. 

RODERWOLDE – De politie trof dondermorgen aan de Hoofdstraat te Roderwolde een (vermoedelijk) gestolen boot met trailer aan. De sloep is een Admiral 520. Weet u van wie deze combinatie is of heeft u misschien gezien wie de trailer er heeft neergezet of andere nuttige informatie, meld dit dan bij de politie.

De diefstal is vermoedelijk gepleegd op donderdag 24 augustus 2017 tussen 00:00 uur en 05:30 uur in de omgeving van de Hoofdstraat te Roderwolde. Wie is hiervan het slachtoffer?

Aantreffen boot met boottrailer GETUIGENOPROEP/eigenaar

Het signalement van de verdachte(n) is niet bekend.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • Rond het tijdstip van het delict een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
  • Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Kennis van getuigen die dit delict hebben waargenomen?
  • Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit delict, neemt u dan direct contact op met de politie via de “Reageren”-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

REAGEREN: https://www.burgernet.nl/burgernetmail/reactie/nieuw/3a31548e4f

Met vriendelijke groet, Politie Noordenveld – M.Holthuis – Telefoon: 0900-8844

BVH nummer: 2017225276