Advertentie

Browse By

Geslaagd Futsal Marum Beach Volleybal Toernooi

MARUM – Het was de allereerste keer maar de mannen van Futsal Marum kunnen terugkijken op een geslaagd Beach Volleybal Toernooi! Er werd al weken uit gekeken naar deze dag door de organisatie van het eerste Futsal Marum Beach evenement. De dag begon somber en het weer leek even roet in het eten te gooien maar het Beach Volleybal Toernooi kon onder perfecte weersomstandigheden starten. Wat de entourage vergrootte was de geweldige Copacabana afkomstig van de Firma Dijkzand en aangelegd door Jan van Velde specialistisch kraanmachinist. Het Beach Volleybal Toernooi was een fantastisch schouwspel om te zien en er was veel strijd, passie en sensatie en er werden een aantal mooie rally’s gespeeld. Hiervoor kwamen dan ook vele supporters naar Sportpark de Holten. Het  Beach Volleybal Toernooi werd uiteindelijk verdienstelijk gewonnen door Team JMC onder leiding van Ivo Buiter werd er hoogstaand Volleybal gespeeld en werd dan ook  overtuigend kampioen van het allereerste Futsal Marum Beach Volleybal Toernooi!

Een ding is wel duidelijk volgend jaar zal er een herkansing komen voor de andere deelnemers want dan zal er ook een Beach Volleybal Toernooi 2018 komen.

Onze dank gaat uit naar de sponsoren en iedereen die het toernooi tot een succes hebben gemaakt! Dijkzand, Loonbedrijf Stuut, Jan van der Velde, S&K, Autobedrijf J. Veenhuizen, Greenbay, DAP Marum, Fertilis Groenprojecten, 050 Vastgoed, Schuiling wonen&slapen, Feestverhuur Marum, Porc D’or, Nienhuis Sport Marum.