Advertentie

Browse By

Gert-Jan Zijlsta gaat zwemmen met Maarten van de Weijden tegen kanker

Droom komt uit voor Gert-Jan! Maar doneren kan nog steeds!

 

NIEUW-RODEN – Het is Gert-Jan Zijlstra (bedrijfsleider bij de Poiesz in Nij-Roon) gelukt om het minimale (streef)bedrag van duizend euro startgeld bijeen te krijgen. Want Zijlstra heeft als grote droom en wens te zwemmen met Olympisch kampioen Maarten van de Weijden tijdens de zwem Elfstedentocht tegen de vreselijke ziekte kanker. Gert-Jan en de collega’s van de Poiesz supermarkt in Nieuw-Roden voelen zich nu trots en dankbaar laten ze weten: “We hebben het streefbedrag voor onze Zwemactie samen met Maarten van der Weijden behaald. Dankzij alle klanten, vrienden, familie ,en leverancier Knol’s Koek die ons steunen staat de teller al op €1165,- . Maar we zwemmen pas op 18 augustus dus u kunt ons nog steeds steunen met een donatie”, aldus een blije Gert-Jan.

11-Stedenzwemtocht
In drie dagen zal Olympisch kampioen Maarten van de Weijden zo’n 200 kilometer af moeten leggen, daarbij gesteund door Gert-Jan Zijlstra, die dan 2 kilometer zal mee zwemmen. Gert-Jan moest om mee te mogen doen wel duizend euro startgeld bijeen zien te krijgen en vroeg en vraagt nog steeds daarbij hulp van klanten van de Poiesz en andere Nij-Roners. Een prachtig initiatief, en welke inwoner van Nieuw-Roden of Roden doet daar nou niet aan mee?

Doneren: Kan nog steeds!
Je mag een donatie doen door middel van onderstaande Tikkie link ,maar het mag natuurlijk ook persoonlijk in de vorm van spaarkaarten, flessenbonnen of contant. ‘Ik houd iedereen op de hoogte van de aanloop richting 18 augustus en uiteraard van de uiteindelijke prestatie’, zegt Zijlstra.

Hieronder de linkjes om te doneren:
https://www.11stedenzwemtocht.nl/actiepagina/…

https://tikkie.me/pay/iueirsffq076h18r0omm

filmpje van Gert-Jan

Bekijk onze PROMOTIE FILM (productie film door Tim de Vries) en steun ons in de strijd om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor de Maarten van der Weijden foundation in de strijd tegen kanker.De zwem trainingen zijn in volle gang en we zijn al bijna op de helft van de benodigde €1000.-.Samen met uw hulp moet het gaan lukken om het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen.Het mag ook via onderstaande betaallink.(€5.- per donatie)Wil je me € 5,00 betalen voor "11stedenzwemtocht" via https://tikkie.me/pay/614a4q644q1csi9vemqeDeze link is geldig t/m 4 julihttps://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=IRpmAFl_T3-H6H7LiA_VYA

Geplaatst door Gert-jan Zijlstra op Donderdag 21 juni 2018