Advertentie

Browse By

Flinke Pink op ‘drafbaan’ in Leek

LEEK – In Groningen worden de beste feestjes gevoerd op de drafbaan, Leek heeft nu een soortgelijke plek. Vanwege de aanwezigheid van broedende ooievaars in het bos, moest de organisatie – Sikko en Niels Cazemier- van Flinke Pink op zoek naar een andere locatie. Hoewel velen wellicht dachten dat dit ten koste van de sfeer zou gaan, heeft Flinke Pink met haar eigen ‘drafbaan’ tegenover de Rabobank echter een geweldige plek gevonden die misschien wel mooier en functioneler is dan Podium Nienoord.

Ondertussen zijn er al heel veel bandjes verkocht en is ook de bekende Sonnema-bank geïnstalleerd, zoals het terrein toch al bijzonder sfeervol is ingericht. Bovendien hebben bezoekers vanavond vanaf het nieuwe terrein het voorrecht om de vuurwerkshow van heel dichtbij te zien (en horen). Nu maar hopen dat er vanmiddag of in de vroege avond niet wat onwetende vogels, exotische kevers of zeldzame vleermuizen ergens een plekje zoeken op het nieuwe terrein…

PROGRAMMA FLINKE PINK:

⭐ Vrijdag 18 mei: 90’S TILL NOW! ⭐
Tijdens de openingsavond van Flinke Pink 2018 gaan we terug in de tijd met 90’s till Now! De 90’s DJ’s draaien de dikste hits van toen afgewisseld met het meest lekkere van nu! 22.00 uur VUURWERK!
► Tijd: 20.00 – 1.30 uur (Terrein open: 19.30 uur)

⭐ Zaterdag 19 mei: BLACK ⭐
Tijdens de “Black edition” kan je knallen op hardstyle, early hardcore en rawstyle. Harde beats en melodische tracks dus.
Ga los op de vetste platen en rauwe sounds van onze heerlijke line up. We trekken weer alles uit de kast voor een brute party!
► Line-up: Zie website www.flinkepinkfestival.nl
► Tijd: 20.00 – 1.30 uur (Terrein open 19.30 uur)

⭐ Zondag 20 mei: WHITE ⭐
Op de “White edition” worden trance, dance, house en club afgewisseld. Catchy vocals en opbouwende drums, synths en effecten – alles komt voorbij.
► Line-up: Zie website www.flinkepinkfestival.nl
► Tijd: 20.00 – 1.30 uur (Terrein open 19.30 uur)

⭐ Maandag 21 mei: LIVE ⭐
Het Flinke Pink “Live” programma bestaat uit nieuwe, talentvolle bands en gevestigde namen uit Groningen en omgeving. De ideale middag om lekker in het zonnetje te genieten van een drankje en een goede dosis rock & pop. De “Live edition” van Flinke Pink wordt afgesloten met deejay’s!
► Line-up: Zie website www.flinkepinkfestival.nl
► Tijd: 12.30 – 19.00 uur (Terrein open: 12.00 uur)

TICKETS
Ook in 2018 betaal je slechts 5 euro voor 3 avonden onbeperkt toegang tot het festival!  Op maandagmiddag, tijdens de traditionele Pinkstermarkt en kermis, is het festival gratis te bezoeken.