Advertentie

Browse By

Alle finalisten Miss Noord in de spotlight

NOG MAAR ÉÉN NACHTJE!

RODEN – Het Streeknieuws zette dagelijks de finalisten van Miss Noord in de spotlight. De finale van deze missverkiezing vindt morgen, vrijdag 22 september plaats. Op de catwalk strijden dan in totaal veertien meiden om de titel en eeuwige roem. Hierbij alle finalisten die zich nog even aan u voorstellen….

Talitha de Jong

 

Leeftijd: 18
Woonplaats: Surhuisterveen
Lengte: 1.76m

Kappersopleiding

 

Wie ben ik

Ik zal mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Talitha de Jong en ik ben 18 jaar oud.Ik ben woonachtig in Surhuisterveen. Mijn hobby’s zijn motorcross en ik doe mee aan bikini fitness wedstrijden.

Waarom ik dit jaar mee doe aan de Miss Noord Nederland verkiezing? Omdat ik 2 jaar geleden mee heb gedaan met een andere verkiezing en het een geweldige ervaring vond. Ik vond dit super om mee te maken, maar ik was toen nog wat te onzeker over mezelf. Ik kreeg veel reacties van vrienden, familie, maar ook daarbuiten dat ik vooral door moest gaan! Vorig jaar zag ik de Miss Noord Nederland verkiezing al voorbijkomen, maar durfte ik de stap nog niet te zetten om mij aan te melden. Weer werd ik door vrienden en bekenden, ook veel uit Roden, benaderd om dat vooral wel te doen!

Nou vond ik het wel eens tijd worden om toch deze stap te zetten. Dit is echt wel iets wat ik graag zou willen doen: Het stralen op een podium! Het lijkt me ook een hele ervaring, waar ik in de toekomst zeker wat aan kan hebben.

Robin Mulder

Leeftijd: 16
Woonplaats: Muntendam
Lengte: 1.70m

AOC Terra Assen

 

Wie ben ik

Ik ben Robin en ik ben een spontane meid die veel van sporten en beauty houdt. Ik ben elke dag veel bezig met make up, kleding, turnen en school . Ik vind het deelnemen aan de Miss Noord Nederland verkiezing erg leuk om te doen. Dit is de tweede verkiezing waar ik, tot nog toe, aan mee mag doen.

Ik ben nog erg jong, dus heb ik nog heel wat jaren te gaan om, in deze wereld, te kunnen groeien. Het lijkt me echt een leuke hobby!

Ik ga hierna de opleiding visagist doen, want ik ben helemaal gek op make-up!
Glitters, make-up, haartjes doen, bootcamps, mooie jurken, 1 woord: Geweldig!
Ik hoop dat jullie mij ook leuk vinden!

Liefs,
Robin

Nynke Bruinsma

Leeftijd: 22
Woonplaats: Groningen
Lengte: 1.70m

Afgestudeerd Sociaal Pedagogische Hulpverlening, nu werkzaam bij een kinderdagverblijf.

 

Wie ben ik

Hoihoi!

Mijn naam is Nynke en ik ben finalist Miss Noord 2017! Na mijn deelname aan een aantal andere missverkiezingen, wordt het tijd om mijn danservaring eens wat meer naar voren te laten komen. Miss Noord is daar de ultieme gelegenheid voor. Daarnaast denk ik als Miss Noord 2017 een groot voorbeeld voor anderen te kunnen zijn.

Ik werk graag met kinderen en mijn ultieme droom is om later in het buitenland (Afrika, Nepal) als hulpverlener in het onderwijs te werken.

Wil je me volgen tijdens het avontuur in aanloop naar de finale? Dat kan via mijn instagram account: nynke.bruinsma of via https://www.facebook.com/nynke.bruinsma.56. Ben je nou benieuwd hoe ik er in het echt uitzie, spot mij dan ook als rondemiss tijdens de Lus van Roden op 15 juli aanstaande.

In ieder geval tot ziens op de finale 22 september!

Marjon Mast

Leeftijd: 25
Woonplaats: Bontebok
Lengte: 1.68m

Afgestudeerd HBO-Rechten
werkzaam als Accounts Payable Officer bij FrieslandCampina.

 

Wie ben ik

Mijn naam is Marjon Mast, ik ben 25 jaar oud en woon, op mijzelf, in Bontebok (een klein dorpje vlakbij Heerenveen). In juni 2015 ben ik afgestudeerd aan de opleiding HBO-Rechten. Ook heb ik een periode in het Vilnius (Litouwen) gestudeerd aan de International School of Law and Business. Na mijn studie heb ik werkervaring opgedaan in het notariaat bij de ING Bank. Sinds kort ben ik werkzaam als Accounts Payable Officer bij FrieslandCampina.

In mijn vrije tijd ben ik vooral fanatiek bezig in de paardensport. Verder ben ik ontzettend reislustig. Vooral verre reizen trekken mij. Zo ben ik na mijn studie, alleen, 3,5 maanden wezen backpacken door Zuidoost-Azië. Dit jaar heb ik gereisd door Costa Rica. Tijdens mijn reizen ga ik graag duiken. Ik heb dan ook mijn duikcertificaat (PADI) behaald. Andere hobby’s zijn hiken en ik spreek graag met vrienden af.

Vorig jaar heb ik voor het eerst meegedaan aan een Miss verkiezing (Miss Beauty Queen of the Netherlands), waar ik 3e ben geworden. Ik vond dit zo’n ontzettend toffe ervaring en ben hier helemaal enthousiast door geworden, waardoor ik mij dit jaar heb opgegeven voor de Miss Noord Nederland verkiezing. Mijn zus, uit Australië, komt in september naar Nederland en nu hoop ik dat zij bij de finale aanwezig kan zijn. Ik kijk nu al uit naar de trainingen en vooral, natuurlijk, naar de finale!

Lonneke Berghuis

Leeftijd: 18
Woonplaats: Nieuw-Roden
Lengte: 1.67m

Opleiding Design&Styling werk bij Leen Bakker

 

Wie ben ik

Heyy ik ben Lonneke ik ben 18 jaar en woon in Nieuw Roden. Hier woon ik op een melkveebedrijf samen met mijn ouders, zus en 2 broertjes. Ik ben gek op dieren! Ik heb bijvoorbeeld mijn eigen paard, hond en koeien.

Mijn hobby’s zijn dan ook paardrijden, koeienkeuring, tekenen en verfen. Tekenen en verfen?? Ik doe namelijk de opleiding Design & Styling. En werk bij de Leen Bakker.

Maar waarom doe ik mee met de Miss Noord Nederland verkiezing? Als klein meisje liep ik al op hakken een modeshow na te doen. Natuurlijk 10 keer omkleden en showen aan familie. De voergangen, in de koeienstal, waren dan ook mooi lang om als catwalk te gebruiken. En de koeien waren een goed publiek.

Maar ook heb ik een keer meegedaan aan de Miss Teen verkiezing. Dit was een zeer mooie ervaring en heb hier gigantisch veel zelfvertrouwen mee opgebouwd. Dat ik dit in mijn eigen “streekje” kan en mag gaan doen, geeft mij nog veel meer zelfvertrouwen! Ik heb er zin in!

Lisan Bos

Leeftijd: 16
Woonplaats: Bedum
Lengte: 1.67m

Kappersopleiding

 

Wie ben ik

Ik ben Lisan en ik ben 16 jaar jong.
Ik ben geboren in Colombia, maar ik ben erg trots om Nederland te representeren en om deel uit te maken van deze maatschappij.
Ik vind het erg belangrijk om iedereen te respecteren en zelfvertrouwen te geven.

Daarom doe ik ook mee aan de Miss Noord Nederland verkiezing. Ik vind dat een verkiezing veel meer is dan mooi doen en jezelf laten zien aan mensen. Een miss verkiezing is het combineren van beauty en brains, en dat je leert hoe je deze beide met respect kan gebruiken. Dit is een prachtig leer proces, waarin je zelfvertrouwen wint en je zeker over jezelf mag zijn. Je kan en mag jezelf zijn en dat is zo belangrijk in een Miss verkiezing.

Ik doe mee aan de Miss Noord Nederland verkiezing omdat ik denk, dat je als Miss veel meer kan bereiken dan dat je zelf denkt. Natuurlijk doe ik ook mee omdat ik het erg leuk vind om bezig te zijn met uiterlijke verzorging en om nieuwe mensen te leren kennen. Ook al win je de hoofdprijs niet, je hebt wel een hele leuke en mooie ervaring!

Liesbeth v/d Heide

Leeftijd: 19
Woonplaats: Siegerswoude
Lengte: 1.72m

Secretaresse/ front office

 

Wie ben ik

Mijn naam is Liesbeth, 19 jaar jong en woonachtig in het Friese dorp Siegerswoude.

Ik ben afgestudeerd als Directie-secretaresse/ Management-assistente.

Van het rondbrengen van kranten, en diverse andere banen tot, het met passie betrokken zijn, bij het verduurzamen van Nederland. Dit bij “Remon” in Marum. Met zijn modernste vorm van grondwaterwinningsbronnen, waterzuiveringsinstallaties, ontharders, etc. Daarnaast o.a. aardwarmte (geothermische energie), de warmtebron van de toekomst! En nog veel meer! Kortom, wij houden ons bezig met milieuvriendelijkheid, efficiëntie & technologische ontwikkelingen!

Niemand is identiek, en dat is juist waar ons talent ligt.
Ook ik sta hier als nuchtere Friezin en had dit nooit durven dromen. Hoop hiermee zoveel anderen te mogen inspireren & een voorbeeld te kunnen zijn voor ieder ander prachtig mens….

Jennifer Dijkstra

Leeftijd: 17
Woonplaats: Opende
Lengte: 1.76m

Secretaresse

 

Wie ben ik

Je kan mij herkennen als een vrolijk persoon, die altijd lacht. Ik hou er ook van om anderen aan het lachen te maken en hou van gezelschap.

Mijn hobby is motorcross en doe dit al ongeveer 3 jaar. Deze sport zorgt ervoor dat ik mijn angsten overwin en vind het natuurlijk ook echt super leuk om te doen. Ook doe ik aan fitness, omdat ik mijn lichaam op de goede maten moet houden voor mijn modellen werk.

Ik ben ook heel leergierig en wil later PA worden van beroemde motorcrossers. Ook loop ik vaak bij mijn Italiaanse motorcrossclub, als ze wedstrijden in de buurt hebben.

Als laatste hou ik van zon vakanties en vind ik het leuk om mij aan mensen te mogen presenteren. Hierdoor ook mijn reden om mee te doen aan de Miss Noord Nederland verkiezing.

Jeffell Dautzemberg

Leeftijd: 21
Woonplaats: Groningen
Lengte: 1.62m

SAW sociaal agogisch werk

 

Wie ben ik

Hallo lieve mensen,

Ik zal mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Jeffell Louise Dautzemberg, ik ben 21 jaar en ik woon in Groningen.

Hier in Groningen heb ik een gezellig druk leven. Ik combineer school, stage, werk, familie en vrienden. Na het afronden van de opleiding sport & beweging niveau 3 op, ben ik begonnen met de opleiding Sociaal agogisch werk niveau 4, gespecialiseerde kinderdagopvang. Hiervoor zal ik in het schooljaar 2017-2018 afstuderen. Zelf werk ik graag met kinderen. Het is leuk om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen. Hoe ze groeien van groep naar groep en uiteindelijk door mogen naar de basisschool. Elk kind groeit en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier en dat is één van de dingen die het werken met kinderen voor mij zo leuk maakt.Ik heb een passie voor sport, namelijk kickboksen, turnen en fitness. Vanaf mijn 6de tot mijn 15de heb ik aan selectie turnen gedaan. Hiernaast hou ik erg van winkelen met vriendinnen. Mijn vriendinnen beschrijven mij als een moedig, open en enthousiast persoon.

Mijn wens is om heel ver te komen in deze competitie, dit is de eerste keer dat ik mee doe aan een Miss verkiezing. Ik wil graag het Noorden vertegenwoordigen. Er gaat niets boven het Noorden! Samen met de andere dames gaan we er een leuke tijd van maken.

Gillian Kahlé

Leeftijd: 20
Woonplaats: Leek
Lengte: 1.60m

Terra MBO

 

Wie ben ik

Hallo! Ik ben Gillian Kahlé en ik ben 20 jaar. Ik doe de opleiding dierverzorging te Terra MBO. Nadat ik dierverzorging heb afgerond ga ik verder leren voor paraveterinair (dierenarts).

Verder zit ik op Colorguard bij “Concordia” Zevenhuizen (Dynam!x). Tijdens wedstrijden staan we ook altijd voor een groot publiek en dat vind ik super leuk om te doen!

Ik doe voor de eerste keer mee met een miss verkiezing en vind het tot nu toe al erg leuk. Naast dat het mij een leuke ervaring lijkt, hoop ik hierdoor ook meer zelfvertrouwen te krijgen. En ik hou van kleding, dus het shoppen voor de finale wordt natuurlijk ook erg leuk!

Ik kijk uit naar de finale op 22 September!

Liefs, Gillian

Gerlinde van Essen

Leeftijd: 22
Woonplaats: Aduard
Lengte: 1.82m

– Gastvrouw bij Grand Café Brugzicht
– Oproepkracht bij Envogue
– Prinses Elsa bij Prinsesjesfeest

 

Wie ben ik

Mijn naam is Gerlinde van Essen en ik ben 21 jaar. Ik woon, met veel plezier, in Aduard.

Sinds 2 jaar ben ik aan het werk. Nadat ik mijn opleiding had afgerond aan het Noorderpoort College tot filiaalmanager.

Ik ben blijven plakken bij het stage adres van mijn opleiding: “Envogue” in Groningen. Hier ben ik oproepkracht.
Daarnaast werk ik voornamelijk bij mijn ouders in de horeca. Meestal sta ik als gastvrouw bij “Grand Café Brugzicht”.
Ook heb ik een super leuke bijbaan als “Prinses Elsa” bij Prinsesjesfeest. Echt een droom baan!

In mijn vrije tijd spreek ik graag met vriendinnen af, lekker bijkletsen en heerlijk ontspannen.

Ik wil in deze competitie graag laten zien dat het niet alleen gaat om het uiterlijk. Iedereen is mooi op zijn of haar eigen manier en het innerlijk speelt daar een heel grote rol in.

Demi van der Veen

Leeftijd: 18
Woonplaats: Groningen
Lengte: 1.63m

Studie Verpleegkunde

 

Wie ben ik

Haii!

Ik ben Demi en ik ben 18 jaar oud. Ik doe mee aan de Miss Noord Nederland verkiezing omdat ik het leuk vind om met mijn uiterlijk bezig te zijn en natuurlijk om te winnen!

Ik zit nu in mijn 3e jaar verpleegkunde en ik zou later graag met zieke kindjes willen werken. Mijn hobby’s zijn: winkelen met vriendinnen en op stap gaan.

Ook heb ik 2 baantjes. Ik werk bij de “Jumbo”, achter de kassa en verder bak en bezorg ik pizza’s bij “Dominos Pizza”. Tevens ben ik altijd wel in voor iets spontaans en hoop ik veel te leren tijdens de Miss Noord Nederland verkiezing!

Kusjes van Mij!

Danice Meijer

Leeftijd: 18
Woonplaats: Sneek
Lengte: 1.75m

Verpleegkunde ( stage verpleeghuis )

 

Wie ben ik

Ik ben een spontane en een vrolijke dame! Ook houd ik van socializen, een praatje maken met iedereen en nieuwe mensen leren kennen. Mijn hart heeft altijd bij de Zorg gelegen, vandaar mijn keuze voor de opleiding verpleegkunde! Mijn aller grootste droom? De kraamzorg in! Moeders, vaders en pasgeboren baby’tjes helpen in deze mooie en bijzondere tijd.

De Miss Noord Nederland verkiezing gaat voor mij nog een stapje verder dan “gewoon” socializen. Ik doe mee met deze verkiezing omdat ik, na mijn aller eerste miss verkiezing, verliefd ben geworden op dit wereldje

Ik vind het belangrijk dat iedereen een moment heeft om te shinen! En de Miss Noord Nederland verkiezing is mijn shine moment!

Amber Dijkstra

Leeftijd: 19
Woonplaats: Winschoten
Lengte: 1.68m

Ik studeer Marketing en Communicatie, daarnaast geef ik dansles in “h’t Poortje” en werk ik sindskort bij de Kiosk op het station in Groningen

 

Wie ben ik

Jezelf omschrijven in een paar woorden is lastig, want er is nog zoveel meer tussen de regels door te lezen.

Alles is mogelijk, je moet het alleen durven waarmaken. Dat is mijn levensmotto en de reden waarom ik meedoe aan de Miss Noord Nederland verkiezing 2017. Mijzelf uitdagen en nieuwe doelen stellen, daar hou ik van!

Mijn vrienden en familie omschrijven mij als een sociale, toegankelijke meid met een vlotte babbel en kunnen vaak erg om en met mij lachen. Ik hoop met mijn deelname dat ik anderen kan inspireren, dat alles mogelijk is in het leven.

Ik hoop jullie te zien, tijdens de finale op 22 september!

Foto’s: Alfred Oosterman, Peize ©            www.missnoord.nl