Advertentie

Browse By

Festival Roden Proeft zoekt vrijwillige handjes

RODEN – Proeven, met al je zintuigen. Proeven van dans, kunst, cultuur, natuur en uiteraard ook van een hapje en een drankje. Dát is Festival Roden Proeft, waarvan op 1 juli j.l. de eerste editie heeft plaats gevonden. Festival Roden Proeft heeft de ambitie om door te groeien naar een bovenregionaal festival met een uitgebreid voorprogramma, elk jaar met een ander thema. De basis van dit festival is dit jaar gelegd, maar om door te groeien kunnen ze nog wel de nodige handjes gebruiken. Daarom zijn ze op zoek!

Wat zoekt Roden Proeft?

Zij zoeken vrijwillige handjes (m/v en van alle leeftijden) die hun willen helpen en waar ze op kunnen bouwen! Plezier, enthousiasme en gezelligheid is bij Roden Proeft belangrijk. Want zonder deze ingrediënten kun je geen groots en vrolijk festival neerzetten.

Je bent circa één avond per maand kwijt aan vergaderen. Wellicht dat dit n de aanloop naar het festival toe nog vaker zal zijn. Dit is weer afhankelijk van je commissie en je rol hierin. Ze gaan sowieso eerst vrijblijvend met je in gesprek over hoe ze jouw invulling binnen de organisatie kunnen toepassen. Niks moet, maar… We moeten er wel op kunnen vertrouwen dat wanneer je A zegt, je ook B gaat zeggen.

Creatievelingen / Programmeurs
Voor de commissie programmering zijn ze op zoek naar creatievelingen die zich bezig gaan houden met de invulling o.a. het muziekprogramma en het voorprogramma. Uiteraard denk je dan ook mee over zaken zoals bijvoorbeeld de promotie, aankleding en inrichting van het festivalterrein.

PR strategen
Ben je handig met social media, computer, fotocamera en dergelijke en heb je feeling om de PR Festival Roden Proeft dermate goed uit te zetten dat er files richting Roden staan? Dan kunnen zij je heel goed gebruiken!

Secretaris
Deze spin in het web zorgt ervoor dat alles netjes bij elkaar komt op papier en in het draaiboek. Enige nauwkeurigheid is daarom wel een kleine vereiste.

Handige Harrie’s
Een festival komt natuurlijk niet zomaar van de grond. Er moet weleens wat opgebouwd worden. Heb je daar leuke ideeën over of wil je ze daarbij helpen? Gaarne!

Ik wil graag mijn steentje bijdragen maar weet nog niet met wat – mensen
Wil je graag je steentje bijdragen maar zie jij jezelf niet zo snel terug in bovenstaande profielen? Schroom dan niet en neem contact met Roden Proeft op! Ze vinden altijd wel iets, wat bij je past!

Interesse?
Mail naar info@rodenproeft.nl