Advertentie

Browse By

Feesttent in centrum Zuidhorn op Koningsdag-Oranjemarkt

 

ZUIDHORN –  De Oranjemarkt, dit jaar op Koningsdag vrijdag 27 april, is een begrip in de wijde regio en zeker in de nu nog vier Westerkwartier gemeenten. Vanaf volgend jaar vormen zij samen één gemeente, Westerkwartier. Rond 20-25 duizend mensen bezoeken elk jaar  de Oranjemarkt met de warenmarkt, de kindervrijmarkt en vele andere activiteiten en festiviteiten. Onderdeel van de Oranjemarkt/Koningsdag vormt de grote feesttent in het centrum van het dorp welke geëxploiteerd wordt door Sportcentrum Leek, dat hiervoor over veel ervaring en kennis beschikt.

”Grote gebeurtenissen werpen hun schaduw vooruit. In het kader van de samenvoeging van de vier gemeenten lijkt ons dit een geweldige uitdaging en wij nemen de handschoen graag op. Er staat straks op 27 april, Koningsdag, een feestelijk oranje ingerichte tent en we hebben een aansprekend programma vast kunnen leggen. Dit ter meerdere glorie van de Oranjemarkt en het vieren van Koningsdag’. De aanvang in de feesttent om16.00 uur en duurt tot 24.00 uur. De entree is geheel gratis.

In de feesttent hebben drie befaamde DJ’s het heft in handen gedurende het feest. In willekeurige volgorde: DJ Marc Bakker, DJ Olaf en DJ Peter Bolt. Alle drie aansprekende dj’s die weten wat sfeer maken en gezelligheid is.

DJ Marc Bakker is als 17-jarige begonnen als dj in De High Chaparral  Bar Dancing in Emmeloord. Na enkele jaren is hij (ook) gaan draaien in Discotheek Bacchus in Heerenveen. Hier heeft hij ruim twintig jaar gestaan. ‘Draaien en presenteren in discotheken is heel tof, maar de aantrekkingskracht van de Drive Inn shows op veel verschillende locaties bleef groot”. Inmiddels heeft DJ Marc Bakker op bruiloften, personeelsfeesten, schuurfeesten en of dorpsfeesten een klinkende reputatie opgebouwd en is inmiddels een begrip in geheel Noord-Nederland. Zuidhorn zal het merken op 27 april!

DJ Olaf staat garant voor feest! Na al meer dan 2000 verzorgde feesten weet DJ Olaf als geen ander wat er nodig is om ook dit feest succesvol te laten verlopen. Daarnaast is Olaf eigenaar van een officieel erkend boekingskantoor en verhuurt hij artiesten, bands, dj’s, discoshows en licht & geluid. ‘Jullie feest onvergetelijk maken, dat is het doel’, aldus de in Leek woonachtige succesvolle dj en presentator die met graagte even komt buurten in Zuidhorn.

DJ Peter Bolt is in staat om zowel te presenteren als te mixen en daardoor zeer breed inzetbaar. Van feesttent tot bedrijfsevent en van discotheek tot pleinfeest, wáár hij verschijnt wordt het een grandioos feest. Bolt is tegenwoordig één van de vaste gezichten van Q MusicThe Party. Geen feest te noemen in de regio waaraan DJ Peter Bolt niet zijn medewerking heeft verleend.

Afspraak dus op Koningsdag/Oranjemarkt, vrijdag 27 april in de feesttent in het centrum van Zuidhorn. Aanvang 16.00 uur tot 24.00 uur en entree is geheel gratis!